Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Gorenje NRS8182KX

Americká lednice Gorenje NRS8182KX
Americká lednice Gorenje NRS8182KX
Americká lednice Gorenje NRS8182KX
Americká lednice Gorenje NRS8182KX

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Gorenje NRS8182KX z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Gorenje NRS8182KX .

Detailní informace

Americká lednice Gorenje NRS8182KX Americká lednice Gorenje NRS8182KX se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie E, která vám ušetří finance a životní prostředí. Lednice nabízí celkový chladící prostor o objemu 264 l a mrazící část pojme až 164 l potravin. XtraSpace Vnitřní prostory lednice nabízejí velké množství úložného prostoru pro uskladnění potravin. Skleněné police jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který má vysokou nosnost. Dále se zde nacházejí prostorné zásuvky na ovoce a zeleninu.... NoFrost Plus Technologie NoFrost Plus zabraňuje tvorbě nechtěné námrazy v prostorách mrazničky, kterou nebudete muset manuálně odmrazovat, čímž ušetříte čas. Napomáhá k úspoře energie a v chladničce udržuje ideální klimatické podmínky pro uchování dlouhodobě čerstvých potravin. MultiFlow 360° Ventilační systém MultiFlow 360° se stará o rovnoměrnou cirkulaci a distribuci chladného vzduchu do všech koutů chladničky. Díky tomuto budou potravinám zajištěny nejlepší skladovací podmínky, které je udrží čerstvé, plné živin a chuti. FastFreeze Ve chvíli, kdy potřebujete zamrazit větší množství jídla nebo přidáváte čerstvé potraviny do mrazničky, je vhodné zapnou funkci FastFreeze. Tato technologie zmrazí potraviny při teplotě -24 °C, přičemž zachová nutriční hodnoty. Po 26 hodinách dojde k automatickému vypnutí funkce a vše přejde do běžného chodu. HolidayMode V případě, že se chystáte na delší dobu opustit domácnost, je vhodné využít funkci HolidayMode, kdy můžete nastavit teplotu v jednotlivých oddílech lednice, aby se snížila spotřeba elektrické energie. LED osvětlení Uvnitř lednice se nachází LED osvětlení, které poskytne skvělou vnitřní viditelnost. Rychle najdete hledanou potravinu a nenecháte dvířka lednice otevřená déle, než je nezbytně nutné.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782406263.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Chladničky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 239,- Kč
Detail

Americká lednice Gorenje NRS9182VX1

Velikost 1793 mm / Šedá / Gorenje
20 129,- Kč
Detail

Americká lednice Gorenje NRS9182VX

Velikost 1793 mm / Nerezová ocel / Gorenje
19 599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Gorenje NRS8182KX a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Gorenje NRS8182KX
Právě si prohlížíte...

14809,- Kč