Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Concept LA7691ds

Americká lednice Concept LA7691ds
Americká lednice Concept LA7691ds
Americká lednice Concept LA7691ds
Americká lednice Concept LA7691ds

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Concept LA7691ds z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Concept LA7691ds .

Detailní informace

Total No Frost Užitečná funkce Total No Frost zabraňuje tvorbě námrazy v mrazničce, ale také v chladící části spotřebiče, čímž vám ušetří práci a čas. K lepším výsledkům ji pomáhají tři na sobě nezávislé okruhy, které rovnoměrně distribuují chladný vzduch. Dotykový displej Dveře lednice jsou vybaveny dotykovým displejem, který je podsvícený jemnou bílou barvou. Jednoduše nastavíte optimální teplotu v chladničce i mrazničce i speciální funkce, kterými je lednice vybavena. Automatický výrobník ledu Jedna z věcí, která vás při pohledu na tuto luxu...sní lednici na první pohled zaujme, je bezesporu automatický výrobník ledu. Je libo ledové kostky, ledovou tříšť nebo vychlazenou, osvěžující vodu? Cokoliv z toho můžete mít kdykoliv po ruce! Díky možnosti připojení na vodu si můžete bez starosti načepovat chlazenou vodu přímo z lednice. Její kvalitu zajistí vodní filtr, který ji zbaví nežádoucích usazenin a nepříjemného pachu. Invertorový kompresor přináší řadu výhod. Nízká hlučnost dosahující pouhých 41 dB, vyšší efektivita chlazení a delší životnost. V lednici je zachována stabilní teplota, což vede k nižší spotřebě elektrické energie. Funkce Alarm otevřených dveří zajistí, že nikdy nezapomenete pořádně dovřít dvířka, což by mohlo mít neblahé účinky na skladované potraviny. S U P E R Chlazení & Mrazení Funkce Super chlazení prudce chladí čerstvě přidané potraviny, díky tomuto si zachovají své nutriční hodnoty, chuť a vůni v dlouhodobém horizontu. Super mrazení čerstvě přidaných potravin umožní rychlé zamražení nových potravin. Metal Cooling Metal Cooling je speciální zadní stěna z metalického materiálu, která je schopná udržovat chlad a zabraňovat jeho úniku. Zabraňuje kolísání teploty ve chvíli, kdy dochází k častému otevírání dveří. Fresh zóna Fresh zóna je prostor ve spodní části lednice, který se vyznačuje stabilní teplotou a optimální vlhkostí pro skladování potravin citlivých na náhlé změny okolních teplot nebo okolní vlhkosti. Díky tomu dochází až k 2násobnému prodloužení skladovací doby a až 3násobnému prodloužení čerstvosti uložených potravin. Ideální otevírání Lednice disponuje praktickým otevíráním, které stačí otevřít do úhlu 90°, abyste byli schopni pohodlně vysunout všechny zásuvky a vytáhnout si požadovanou potravinu. Takto je spotřebič možné umístit blízko zdi a nijak se neomezovat (nutno však počítat s mírným náběhem dveří min. 20 mm). LED osvětlení LED osvětlení uvnitř spotřebiče zalištuje lepší orientaci v prostoru a poskytuje mnohem jasnější barvu než tradiční žárovky. Moderní vzhled Tato americká lednice vás na první pohled zaujme svým minimalistickým a elegantním designem, který se skvěle hodí do každé moderní domácnosti. Tmavý nerez z řady TITANIUM nechá vyniknout čistému provedení lednice, jež se stane dominantou kuchyně.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631015926.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Chladničky Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Americká lednice Concept LA8383DS

Velikost 1830 mm / Šedá / Concept
25 999,- Kč
Detail
28 999,- Kč
Detail
20 789,- Kč
Detail

Americká lednice Concept LA6983bc

Velikost 1898 mm / Černá / Concept
32 999,- Kč
Detail

Americká lednice Gorenje NRS9182VX

Velikost 1793 mm / Nerezová ocel / Gorenje
19 599,- Kč
Detail

Vestavná trouba Concept ETV8260ds

Velikost 595 mm / Stříbrná / Concept
13 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Concept LA7691ds a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Concept LA7691ds
Právě si prohlížíte...

33999,- Kč