Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SNAIGE WD35SM-S3JJSG

SNAIGE WD35SM-S3JJSG

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SNAIGE WD35SM-S3JJSG z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky na víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným SNAIGE WD35SM-S3JJSG .

Detailní informace

Vinotéka SNAIGE WD35SM-S3JJSG:Volně stojící vinotéka SNAIGE slouží k dlouhodobému uskladnění vína, během kterého nabídne ty nejlepší podmínky. Víno si zde uchová výjimečnou kvalitu, chuť a ideální teplotu až do doby konzumace. Její vnitřní objem činí 330 litrů, umístíte tak do ní až 105 lahví vína. Uvnitř vinotéky se nalézá 6 polic. K jejich výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je dřevo. Vinotéka SNAIGE dosahuje hmotnosti 65 kg. Klíčové vlastnosti vinotéky SNAIGE WD35SM-S3JJSG Volně stojící vinotéka SNAIGE umožní uskladnění vín za podmínek... jako ve vinném sklípku Pro svůj vnitřní objem 330
litrů pojme 105 lahví Chladnička na víno SNAIGE je zařazena do energetické třídy G Roční spotřeba energie dosahuje přibližně 183 kWh Víno lze vyskládat na 6 polic Police vinotéky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, jakým je dřevo Nabízený model má hmotnost 65 kg Rozměry vinotéky SNAIGE činí 173 × 60 × 60 cm (vך×h) Barva je černá

Produkt je výrobek značky Snaige ,distribuovaný s EAN kódem 4770104435591.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Snaige, Kuchyně a jídelny Snaige, Kuchyňské spotřebiče Snaige, Chladničky na víno Snaige.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SNAIGE WD35SM-S3JJSG a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky na víno sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Snaige a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Snaige najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SNAIGE WD35SM-S3JJSG
Právě si prohlížíte...

17990,- Kč