Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HYUNDAI VIN12G

HYUNDAI VIN12G

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HYUNDAI VIN12G z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky na víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným HYUNDAI VIN12G .

Detailní informace

Vinotéka HYUNDAI VIN12G:
Vinotéka HYUNDAI VIN12G Dopřejte si i v domácích podmínkách kvalitně vychlazené víno. Domácí vinotéka Hyundai VIN12G nabízí objem 33 l a kapacitu až pro 12 lahví (v závislosti na rozměrech lahve). Teplotu v ní si nastavíte v rozmezí 12 - 18° C. Kromě toho, že udrží vaše vína v ideální teplotě, potěší vás i elegantním designem, díky kterému se stane vkusným doplňkem vašeho interiéru. 
Ideální podmínky pro vaše vínoVinotéka Hyundai VIN12G poskytne vínu přesnou a stálou teplotu, potřebné přítmí a vlhkos...t - podmínky které nenahradíte ani skladováním ve sklepě či lednici. Vnitřní prostor vinotéky rozděluje 5 chromovaných polic. Teplotu si lze nastavit mezi 12 až 18° C.
Nízká spotřeba a snadné ovládáníVzhledem k nepřetržitému provozu vinotéky se její výrobce soustředil i na to, aby měla co nejnižší spotřebu. S příkonem 50 W spadá do energetické třídy G. Její spotřeba elektrické energie činí 0,36 kWh za 24 h. Úsporné je i vnitřní LED osvětlení vinotéky v bílé barvě. Polovodičový systém zajišťuje, že hlučnost vinotéky nepřesáhne 26 dB(A). Obsluha spotřebiče je snadná díky dotykovému ovládání a přehlednému LED displeji.

Produkt je výrobek značky Hyundai ,distribuovaný s EAN kódem 8590393305070.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hyundai, Kuchyně a jídelny Hyundai, Kuchyňské spotřebiče Hyundai, Chladničky na víno Hyundai.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

5 509,- Kč
Detail

Vinotéka Guzzanti GZ 1535

Velikost 635 mm / Černá / Guzzanti
5 229,- Kč
Detail
13 429,- Kč
Detail
7 879,- Kč
Detail
7 959,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

HYUNDAI VIN12G a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky na víno sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hyundai a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hyundai najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HYUNDAI VIN12G
Právě si prohlížíte...

4341,- Kč