Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HUMIBOX US-66 Steel Duo

HUMIBOX US-66 Steel Duo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HUMIBOX US-66 Steel Duo z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky na víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným HUMIBOX US-66 Steel Duo .

Detailní informace

Vinotéka HUMIBOX US-66 Steel Duo:Dvouzónová samostatně stojící vinotéka Humibox US-66 Steel Duo v luxusním designu se bude skvěle vyjímat v každém moderním interiéru. Pojme až 66 lahví, které budou uvnitř jako v bavlnce. Její předností je tichý provoz, perfektní zpracování a jednoduchá obsluha. Zepředu vinotéce dominují nerezová prosklená dvířka s ochranou proti UV záření. Velké madlo zajistí snadné a pohodlné otevírání dvířek.Za dvířky se nacházejí dvě samostatné zóny pro bílé a červené víno, ve kterých je možné regulovat t...eplotu v rozmezí 3 až 22°C. O jejim nastavení budete informování pomocí přehledných displejů. O osvětlení se stará modré LED podsvícení, které lze vypnout. 7 dřevěných polic je vybavených kuličkovými pojezdy pro snadné vkládání a vyndávání lahví. Vinotéka je vybavena také zámkem. K dispozici je též funkce zaměnitelného otevírání dvířek (L – P).Parametry a specifikace:Typ:Samostatně stojícíCelkový objem:190 lCelková kapacita lahví:66 (typ Bordeaux 0,75 l)Počet teplotních zón:2Teplotní rozsah:3°C - 22°CVlastnosti:Vnitřní osvětleníLED displejSklo s ochranou proti UV zářeníLuxusní zpracováníZaměnitelné otevírání dvířekZámekPočet polic:7Roční spotřeba energie:165 kWh/annum Emise hluku šířeného vzduchem:CRozměry:595 x 580 x 1020 mmHmotnost:53,5 kgBarevné provedení:Černé

Produkt je výrobek značky Humibox ,distribuovaný s EAN kódem 8591000661008.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Humibox, Kuchyně a jídelny Humibox, Kuchyňské spotřebiče Humibox, Chladničky na víno Humibox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HUMIBOX US-66 Steel Duo a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky na víno sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Humibox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Humibox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HUMIBOX US-66 Steel Duo
Právě si prohlížíte...

22490,- Kč