Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GUZZANTI GZ 51A

GUZZANTI GZ 51A

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GUZZANTI GZ 51A z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky na víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným GUZZANTI GZ 51A .

Detailní informace

Vinotéka GUZZANTI GZ 51A:
Pro všechny vyznavače kvalitního vína, je u nás připravena vinotéka Guzzanti GZ 51A, která je určena pro 51 lahví vína. Je rozdělena na 2 zóny, pro červené víno a pro bílé víno. Pro každou zónu je možné teplotu nastavit zvlášť. Aktuální teplotu lze sledovat na přehledném displeji. Červená i bílá vína budou od teď dokonale přichystaná k servírování. Zajisté potěší i vnitřní osvětlení, se kterým budete mít přehled nad uloženým vínem. Dvířka vinotéky jsou z temperovaného tvrzeného z...rcadlového skla. Vinotéka GUZZANTI GZ 51A lze využít do penzionů, hotelů i kanceláří. Vinotéku můžete vestavět nebo i volně umístit do prostoru. 
Klíčové vlastnosti vinotéky GUZZANTI GZ 51AMožnost změny strany otevírání dvířekKapacita pro 51 lahvíDigitální display a modré LED osvětleníChlazení kompresorem R600aNastavitelné nožičkyPřední sokl s větránímLze použít jako volně stojící i vestavěnéVnitřní osvětleníDvířka jsou vyrobena z temperovaného tvrzeného kouřového sklaŠest výsuvným polic z bukové dřev s nerezovou obrubouVnitřní ventilátor

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 8594186720781.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Chladničky na víno Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

8 399,- Kč
Detail
5 959,- Kč
Detail
5 309,- Kč
Detail
4 859,- Kč
Detail
13 699,- Kč
Detail

Vinotéka Guzzanti GZ 1535

Velikost 635 mm / Černá / Guzzanti
5 229,- Kč
Detail

Vinotéka Guzzanti GZ 1535S

Velikost 635 mm / Nerez / Guzzanti
6 099,- Kč
Detail
13 429,- Kč
Detail
7 879,- Kč
Detail
6 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GUZZANTI GZ 51A a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky na víno sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GUZZANTI GZ 51A
Právě si prohlížíte...

11679,- Kč