Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

AMICA WBA 4060 DB

AMICA WBA 4060 DB

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


AMICA WBA 4060 DB z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky na víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným AMICA WBA 4060 DB .

Detailní informace

Vinotéka AMICA WBA 4060 DB:AMICA WBA 4060 DB zajistí optimální podmínky skladování vínaAbyste z lahve vína dostali to nejlepší, je potřeba zajistit její správné skladování. Vinotéka Amica vínu poskytne optimální podmínky, díky kterým dokonale vynikne jeho chuť a vůně. Oproti skladování v lednici je zajištěna konstantní teplota a vlhkost, přísun čistého vzduchu bez nepříjemných pachů a eliminace vibrací. Dřevěné police s profilací zajistí výbornou stabilitu a skladování láhví v poloze, při které bude korek vždy ponořen a nebude docházet k j...eho vysušení, čímž je zachována dokonalá chuť vína. 
Klíčové vlastnosti vinotéky AMICA WBA 4060 DB Vestavná kompresorová vinotékaJednozónové chlazeníElegantní design v černé barvěEnergetická třída: GPočet lahví: 40Emise hluku šířeného vzduchem: CElektronická regulace teplotyAlarm nadměrné teplotyDřevěné policeOtočné dveřeVnitřní LED osvětleníMožnost vestavby pod linkuAMICA WBA 4060 DB využívá Amica VinoOptima SystemAmica VinoOptima System nabízí několik inteligentních funkcí, které zajistí optimální podmínky pro skladování různých druhů vín. Díky tomuto důmyslnému systému jsou lahve okamžitě připravené k servírování a vy si tak můžete vychutnat víno v ideální teplotě s vynikající chutí a vůní, kdykoliv máte chuť.Elektronická regulace teplotyPříznivci různých odrůd vín zajisté uvítají možnost nastavení teploty pomocí elektronického regulátoru. Díky této funkci vytvoříte dokonalé podmínky pro chlazení červených, bílých či šumivých vín na ideální teplotu.AMICA WBA 4060 DB zajistí optimální vlhkostAby nedocházelo k vysoušení korku a následné oxidaci vína, je pomocí ventilátoru udržována optimální vlhkost uvnitř spotřebiče, která rovněž zabraňuje množení bakterií a vzniku nepříjemných pachů. AMICA WBA 4060 DB  poskytne ochranu proti UV zářeníVelké množství světla negativně ovlivňuje chuť vína a zrychluje jeho zrání. Aby bylo zamezeno jeho přístupu k vínu, jsou dvířka vybavena speciálním tmavým sklem. Použité LED osvětlení nevyzařuje teplo a neovlivňuje podmínky uvnitř chladícího prostoru.Amica ComfortUse SystemAmica při návrhu vinoték myslela na vynikající ergonomii s maximálně pohodlným ovládáním a vytvoření těch nejlepších podmínek pro chlazení vína. Systém Amica ComfortUse přináší několik praktických technologií, které nejen usnadní používání spotřebiče, ale také přináší uživatelský komfort a výjimečný vzhled s elegantními dřevěnými prvky.Nastavitelné dveřePro pohodlný přístup umožňuje vinotéka Amica instalaci dveří na levou, nebo pravou stranu. Toto řešení je ideální v případě, že vinotéku přestěhujete na jiné místo, kde bude potřeba změnit směr otevírání.AMICA WBA 4060 DB  má tichý provozVinotéka Amica WBA 4060 DB  je vybavena tichým kompresorem a ventilátorem, díky kterým vás během provozu nebude nijak rušit a můžete ji bez obav umístit i v obývacím pokoji.AMICA WBA 4060 DB  poskytne dřevěné policeDřevěné regály zajistí výbornou stabilitu lahví a zamezují nežádoucím vibracím, které jsou pro víno škodlivé. Navíc přírodní dřevo pozitivně ovlivňuje celkový design spotřebiče, který se stane elegantním doplňkem každé moderní domácnosti.

Produkt je výrobek značky Amica ,distribuovaný s EAN kódem 5906006790271.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Amica, Kuchyně a jídelny Amica, Kuchyňské spotřebiče Amica, Chladničky na víno Amica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

7 579,- Kč
Detail
7 959,- Kč
Detail

Vinotéka Guzzanti GZ 1535S

Velikost 635 mm / Nerez / Guzzanti
6 099,- Kč
Detail

Vinotéka Haier HWS77DGAU1

Velikost 1270 mm / Černá / Haier
20 799,- Kč
Detail

Vinotéka Guzzanti GZ 50S

Velikost 820 mm / Guzzanti
13 429,- Kč
Detail
6 699,- Kč
Detail
7 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

AMICA WBA 4060 DB a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky na víno sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Amica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Amica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AMICA WBA 4060 DB
Právě si prohlížíte...

14593,- Kč