Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dometic CFX3 25 Powered 12 Volt Cooler 25L

Dometic CFX3 25 Powered 12 Volt Cooler 25L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dometic CFX3 25 Powered 12 Volt Cooler 25L z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, chladicí boxy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Dometic CFX3 25 Powered 12 Volt Cooler 25L .

Detailní informace

Tento výkonný chladící box vám umožní přinést více oblíbených potravin a nápojů kamkoli chcete. Jeho robustní konstrukce je vyrobena pro venkovní použití, zatímco s praktickou mobilní aplikací máte ovládání chladícího boxu Dometic CFX3 ve svých rukou. Jděte ještě dál, zůstaňte v přírodě ještě déle a zažijte víc. SÍLA PŘÍTOMN...OSTI
Převezměte kontrolu nad dobrodružstvími v přírodě s modelem Dometic CFX3 jako nikdy předtím. Chladící box CFX3 vám dodá sílu změnit stav vaší mysli a vaši pohodu dá na první místo. Na vozovce, v terénu, pustině nebo na dvoře budou vaše obyčejná i nevšední dobrodružství zvýrazněna bezpečnějším jídlem při menším množství odpadu a větší sebedůvěrě. Budete moci procítit každý okamžik.
MAXIMÁLNÍ EFEKTIVNOST A OBJEM
V chladicím boxu Dometic CFX3 můžete skladovat neuvěřitelné množství čerstvých potravin a nápojů díky tvaru vnitřního oddělení. Chladicí box CFX3 eliminuje oddělení na mléčné výrobky, což znamená více místa na všechny vaše oblíbené potraviny. Zvolte si způsob organizace prostoru s vyjímatelným drátěným dělícím oddělením. Využijte rovnoměrnější distribuci chladného vzduchu s rozšířeným výparníkem, který je nyní na všech vnitřních stěnách jednotky.
SLEDUJTE VÝKON CHLADÍCÍHO BOXU KDEKOLIV
Aplikace CFX3 poskytuje zcela novou úroveň ovládání a připojení. Stáhněte si ji zdarma z obchodu App Store nebo Google Play Store a připojte se k napájenému chladícímu boxu přes chytrý telefon. Ovládejte a sledujte teplotu chladicího boxu na dálku, ať už z předního sedadla svého vozidla nebo v posteli po dlouhém dni objevování. Díky našemu praktickému uživatelskému rozhraní je sledování stavu chlazení chladicího boxu CFX3 jednodušší než kdykoli předtím. Necháte-li víko chladicího boxu CFX3 otevřené, aplikace odešle upozornění do chytrého telefonu, abyste jej zavřeli. Během napájení aplikace uchovává podrobné záznamy o teplotě a historii odběru proudu, takže znáte svá omezení na další cestu. Dopřejte si klid.
DIGITÁLNÍ DISPLEJ PRO JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ CHLADÍCÍHO BOXU
Řada CFX3 disponuje snadno čitelným barevným displejem s vysokým rozlišením, na kterém je zobrazena teplota a stav chladícího boxu. Do displeje je zabudováno několik ochranných systémů včetně krytu odolného vůči poškrábání a pouzdra se stupněm ochrany IP64 pro ochranu proti prachu a stříkající vodě. Můžete mít pocit jistoty, ať jste kdekoli. Modernizovaný USB port se nyní nachází na panelu displeje pro rychlejší a ergonomičtější způsob nabíjení přenosných zařízení. Intuitivní uživatelská rozhraní zobrazuje napětí, stav Bluetooth a Wi-Fi připojení a teplotu pomocí barevné grafiky. Provozní nastavení chladicího boxu lze upravit po stisku tlačítka v jednoduchém menu.
HIGHLIGHTY MOŽNOSTI FLEXIBILNÍHO NAPÁJENÍ
Napájení střídavým nebo stejnosměrným proudem.
ROTAČNĚ TVAROVANÁ KONSTRUKCE
Ochranné rámy chrání jednotku před poškozením.
NÍZKÁ SPOTŘEBA ENERGIE
Optimalizovaná výkonná kompresorová chladící technologie VMSO3.
PRAKTICKÉ UŽIVATELSKÉ ROZHRANÍ
Stylové uživatelské rozhraní TFT LCD s vysokým leskem zobrazuje provozní stav.
POHODLNÁ APLIKACE CFX3
Ovládání teploty a... Šířka : 342 mm Výška : 420 mm Hmotnost : 12,7 kg Příkon : 46 W Napětí : 12 / 24 / 120 / 230 V Výkon : 46 W Délka : 569 mm Objem : 25 L Barva : Černá

Produkt je výrobek značky Dometic ,distribuovaný s EAN kódem 0713814333577.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Dometic, Kuchyně a jídelny Dometic, Přeprava potravin a nápojů Dometic, Chladicí boxy Dometic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dometic CFX3 25 Powered 12 Volt Cooler 25L a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, chladicí boxy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dometic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dometic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dometic CFX3 25 Powered 12 Volt Cooler 25L
Právě si prohlížíte...

18890,- Kč