Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Holmenkol Betamix Red Liquid 250ml

Holmenkol Betamix Red Liquid 250ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Holmenkol Betamix Red Liquid 250ml z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, chemické ohřívače rukou, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Holmenkol Betamix Red Liquid 250ml .

Detailní informace

Tekutá verze vosku nejprodávanějšího vosku Betamix.
Pro měkký, čerstvý a jemnozrnný sníh. Pro teploty sněhu od 0° do -4°C. Rychlá a jednoduchá aplikace. Naneste pomocí speciálních utěrek CareFleece, nechte zaschnout a poté vyleštěte FinishCork! Hotovo!
Typ aktivity: Alpine Skiing Typ aktivity: Běh na lyžích Barva podle výrobce: Red Země původu: Německo Forma: Tekutý Modelový rok: 22/23 Typ: Vosk na lyže Objem: 250 ml

Produkt je výrobek značky Holmenkol ,distribuovaný s EAN kódem 4250081640336.

Procházet zboží z kategorie Sport Holmenkol, Outdoorové aktivity Holmenkol, Kempování a turistika Holmenkol, Chemické ohřívače rukou Holmenkol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Holmenkol Betamix Red Liquid 250ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, chemické ohřívače rukou sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Holmenkol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Holmenkol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Holmenkol Betamix Red Liquid 250ml
Právě si prohlížíte...

800,- Kč