Nerezový hrnek + láhev Single TBS Outdoor®

Nerezový hrnek + láhev Single TBS Outdoor®
1 190 1 190 1474
1 190,- Kč

Původní cena: 1 190,- Kč


Hodnocení:


Nerezový hrnek + láhev Single TBS Outdoor® z kategorie tašky a zavazadla, zavazadla – příslušenství, cestovní láhve a nádoby, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Nerezový hrnek + láhev Single TBS Outdoor® .

Detailní informace

Praktický set do přírody Nerezový hrnek + láhev Single TBS Outdoor je praktický set, který obsahuje nerezový hrnek a odolnou láhev Single z produkce firmy TBS Outdoor®. Set je designován tak, abyste byli schopni vložit láhev do hrnku a ušetřit si tak cenné místo v batohu. Ideální set pro všechny příznivce bushcraftu, survivalu a výletů do přírody. 
Odolný hrnek Hrnek je designován pro ohřívání obsahu v polních podmínkách, takže bez problémů vydrží ohřev nad otevřeným ohněm. Pro umístění hrnku nad oheň využijete závěsné ucho. Pro urych...lení ohřevu je hrnek doplněn o praktické víko a rukojeť pro snadnější manipulaci. Víko je vylepšeno o několik otvorů, které zajistí únik páry při vaření. Hrnek je vyroben z odolné nerezové
oceli, takže se nemusíte obávat ani koroze. Vnitřní stěny hrnku disponují ryskami pro snadnější odměřování obsahu.
Univerzální láhev Láhev je stejně jako hrnek vyrobena z nerezové oceli. Tvar a rozměr láhve odpovídá rozměrům hrnku, takže lze do hrnku vložit. Hrdlo láhve je dostatečně široké pro snadné plnění láhve, případně vložení kostek ledu. Víko je vyrobeno z gumy, takže lze snadno uchopit i v případě, že máte mokré ruce. V případě potřeby lze gumové víko odšroubovat a láhev umístit nad oheň. Nad otevřeným ohněm tak můžete ohřívat i samotnou láhev. Skvělý set pro všechny, kteří hledají set na ohřívání tekutin a jejich transport v polních podmínkách.
Benefity, o kterých musíte vědět:nerezová ocellze ohřívat nad otevřeným ohněmzávěsné ucho hrnkugumové víko láhveodšroubovatelné víko láhveskládací rukojeťpraktické víko hrnku

Produkt je výrobek značky Tbs Outdoor® ,distribuovaný s EAN kódem 5060569873007.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Tbs Outdoor®, Zavazadla – příslušenství Tbs Outdoor®, Cestovní láhve a nádoby Tbs Outdoor®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nerezový hrnek + láhev Single TBS Outdoor® a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, zavazadla – příslušenství sleva, cestovní láhve a nádoby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tbs Outdoor® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tbs Outdoor® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nerezový hrnek + láhev Single TBS Outdoor®
Právě si prohlížíte...

1190,- Kč