Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30

Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30
Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30
Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30
Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30 z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30 .

Detailní informace

Zahradní čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30 je vhodné pro využití ve studních, cisternách, zbytcích dešťové vody nebo blízkém rybníku pro dokonalé zalévání zahrady. Zalévání zahrady je to nejdůležitější v péči o zahradu. Přírodní zásoby vody jsou upřednostňované řešení. Voda ze zahrady neobsahuje vápno ani konzervační přísady, jako je chlor. Napájení Zahradní čerpadlo AQUINNA získává svou energii ze dvou 18V baterií Power X-Change. Baterie má indikátor stavu baterie se třemi LED diodami, na kterém se uživateli přehledně zobrazuj...e aktuální stav nabití. Baterie lze kromě toho použít pro všechny přístroje rodiny Power X-Change. Tyto baterie nejsou součástí dodávky. Baterie a rychlonabíječku lze zakoupit v našem E-shopu samostatně nebo například jako startovací sadu. Technické údaje Dvoustupňový přepínač ECO zajišťuje správné nastavení, ať už se jedná o energeticky úsporný režim s nižším dopravním tlakem nebo o provoz na plný výkon. S dopravní výškou až 26 metrů, sací výškou až 8 metrů a dopravovaným množstvím max. 3 000 litrů za hodinu boduje zahradní aku čerpadlo AQUINNA i na poli výkonu. Přípojka na sací straně činí 42 mm (1 1/4“ vnější závit) a na výtlačné straně 33,3 mm (R1 vnitřní závit). K dispozici je napouštěcí ventil a na ochranu proti mrazu vypouštěcí ventil. To umožňuje bezpečné skladování zahradního čerpadla v chladném ročním období. Tepelná ochrana chrání motor před přetížením. Díky praktickému držadlu lze zahradní aku čerpadlo rychle donést na jakékoli místo použití.  Přednosti
Člen rodiny Power X-Change, vyžadována je baterie 2 x 18 V 2stupňový přepínač ECO Napouštěcí ventil Ochrana před zamrznutím díky vypouštěcímu ventilu Tepelná ochrana Praktická rukojeť na přenášení Vč. Adaptér 42 mm (1 1/4 ") IT na 33,3 mm (1") AG

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825638981.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Čerpadla Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.65 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní aku čerpadlo EINHELL AQUINNA 36/30
Právě si prohlížíte...

3380,- Kč