Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB

Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB
Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB
Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB
Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB
1 988 1 988 497
1 988,- Kč

Původní cena: 1 988,- Kč


Hodnocení:


Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, Čerpadla pro jímky a odpady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB .

Detailní informace

Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB je vysoce kvalitní, spolehlivý a výkonný přístroj, který byl speciálně navržen pro čerpání vody ze sudů s dešťovou vodou a z cisteren. Technické údaje Pomocí plynule nastavitelného plovákového spínače lze robustní přístroj nastavit na nepřetržitý provoz nebo na určitou výšku hladiny pro zapnutí a vypnutí. Čerpadlo má ohebné hrdlo s uzavíracím kohoutem pro individuální umístění zahradní hadice a držák na sud s dešťovou vodou, který umožňuje připevnění čerpadla k sudu. Čerpadlo GE-SP 3546 RB umožňuje... odsávání nečistot do velikosti částic 2,5 mm. Jeho odolný kryt z houževnatého plastu významně přispívá k dlouhé životnosti. Pro snadnou přepravu je vybaveno držadlem. Díky integrovanému navinutí kabelu a úložné přihrádce pro prodlužovací trubice je čerpadlo a příslušenství během okamžiku úhledně a bezpečně uloženo.
Přednosti
Rukojeť s integrovaným navinutím kabelu Plynule nastavitelný plovákový spínač Vysoce kvalitní kryt čerpadla z houževnatého plastu Ohebné hrdlo Odkládací přihrádka pro prodlužovací trubice Lze odsát nečistoty do 2,5 mm

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825623598.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Čerpadla Einhell, Čerpadla pro jímky a odpady Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 5.6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, Čerpadla pro jímky a odpady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sudové čerpadlo EINHELL GE-SP 3546 RB
Právě si prohlížíte...

1988,- Kč