Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A

Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A
Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A
Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A
Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A
6 571 6 571 2280
6 571,- Kč

Původní cena: 6 571,- Kč


Hodnocení:


Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, Čerpadla pro jímky a odpady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A .

Detailní informace

Ponorné čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A je mimořádně výkonný a spolehlivý přístroj, který je speciálně navržen pro čerpání čisté vody z nádrží, studní a šachet. Čerpadlo poskytuje potřebný tlak pro dopravu čisté vody z cisterny s dešťovou vodou, zásobníku vody, vodní šachty nebo ze zahradní studny do požadovaného místa. Technické údaje Ponorné tlakové čerpadlo Einhell GE-PP 1100 N-A s automatickou funkcí umožňuje automatické zapnutí přístroje tehdy, když je požadována voda, a opětovné vypnutí. Pro čerpadlo dokonce není problém an...i maximální výška 45 metrů. Při maximální hloubce ponoru 12 metrů pracuje v nepřetržitém provozu při výkonu 1100 W a díky 15 metrovému napájecímu kabelu jej lze flexibilně použít na zahradě a v okolí domu. Maximální čerpané množství činí 6 000 litrů za hodinu. Ponorné tlakové čerpadlo je nejen působivé navenek, ale bylo navrženo tak, aby bylo mimořádně robustní, a je vybaveno důležitými bezpečnostními prvky. Čtyřstupňový systém oběžného kola tak zajišťuje mimořádně vysoký dopravní tlak. Kryt je vyroben z nerezové ušlechtilé oceli, tlaková přípojka je vybavena vložkou z ušlechtilé oceli. Vysoce kvalitní mechanická ucpávka je základem pro dlouhou životnost. Snadno přístupná je hadicová přípojka o velikosti 33,3 mm (1" vnitřní závit) na horní straně čerpadla. Integrovaná pojistka proti chodu na sucho a spínač při přetížení chrání čerpadlo před poškozením při přerušení dodávky vody. Přednosti
Funkce automatického zapínání a vypínání Pojistka proti chodu na sucho Robustní tlaková přípojka s vložkou z ušlechtilé oceli Vícestupňové kolo čerpadla pro vysoký dopravní tlak Kryt čerpadla z nerezové ušlechtilé oceli Vysoce kvalitní mechanická ucpávka pro dlouhou životnost Snadno přístupná hadicová přípojka na horní straně čerpadla Spínač při přetížení

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825622294.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Čerpadla Einhell, Čerpadla pro jímky a odpady Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 11.4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, Čerpadla pro jímky a odpady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GE-PP 1100 N-A
Právě si prohlížíte...

6571,- Kč