Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N

Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N
Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N
Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N
Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N
3 985 3 985 1003
3 985,- Kč

Původní cena: 3 985,- Kč


Hodnocení:


Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, Čerpadla pro jímky a odpady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N .

Detailní informace

Ponorné čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N je mimořádně výkonný a spolehlivý přístroj, který je speciálně navržen pro čerpání čisté vody z nádrží, studní a šachet. Čerpadlo poskytuje potřebný tlak pro dopravu čisté vody z cisterny s dešťovou vodou, zásobníku vody, vodní šachty nebo ze zahradní studny do požadovaného místa. Technické údaje Ponorné tlakové čerpadlo GC-DW 900 N s vícestupňovým systémem kola čerpadla je výkonným a spolehlivým přístrojem pro vysoce účinné přivádění čisté vody z hloubky až 32 metrů. Ze studní, nádrží a cisteren d...odává 900W motor na povrch až 6 000 litrů vody za hodinu. Čerpadlo je vybaveno robustní tlakovou přípojkou s vložkou z ušlechtilé oceli. Odolný kryt čerpadla je vyroben z korozivzdorné ušlechtilé oceli, a má tak mimořádně dlouhou životnost. Téměř bezúdržbový provoz zajišťuje vysoce kvalitní mechanická ucpávka. Ponorné tlakové čerpadlo je vybaveno plovákovým spínačem a dvěma závěsnými oky pro přichycení spouštěcího lana. Přednosti
Robustní tlaková přípojka s vložkou z ušlechtilé oceli Vícestupňové kolo čerpadla pro generování tlaku Kryt čerpadla z nerezové ušlechtilé oceli Vysoce kvalitní keramická / gumová mechanická ucpávka pro dlouhou životnost Plynule výškově nastavitelný plovákový spínač Snadno přístupná hadicová přípojka na horní straně čerpadla Spínač při přetížení 2 závěsná oka

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825597752.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Čerpadla Einhell, Čerpadla pro jímky a odpady Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 9.75 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, Čerpadla pro jímky a odpady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ponorné tlakové čerpadlo EINHELL GC-PP 900 N
Právě si prohlížíte...

3985,- Kč