Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO

Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO
Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO
Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO
Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO
2 850 2 941 1332
2 850,- Kč

Původní cena: 2 941,- Kč


Hodnocení:


Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, Čerpadla pro jímky a odpady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO .

Detailní informace

Výkonné kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO je robustní, výkonný a spolehlivý pomocník z řady Einhell ECO-Power. Kombinované čerpadlo je vhodné zejména pro rychlé odčerpávání jezírek, výkopů nebo zatopených sklepů a lze jej použít pro čistou a odpadní vodu do velikosti částic 2 cm. Kombinované kalové čerpadlo každého uživatele přesvědčí nejmodernější technologií, poctivým výkonem a optimální energetickou účinností. Technické údaje Při příkonu pouze 520 W silné ponorné čerpadlo každou hodinu vyčerpá až 13500 litrů vody. Plyn...ule regulovatelný plovákový spínač nabízí možnost volby mezi nepřetržitým provozem a přednastavenou výškou hladiny pro zapnutí a vypnutí. Spuštění čerpadla je možné již od výšky hladiny vody 10 mm. Díky patentované regulaci úrovně odsávání pomocí jednoduchého otočení lze provést rychlé přizpůsobení požadované funkce. Jedno čerpadlo pro dva úkoly, plošné sání do 1 mm zbytkové hladiny vody v režimu čisté vody nebo odsávání odpadní vody s velikostí částic až do 20 mm. Extrémně robustní plášť čerpadla s vnějším pláštěm z ušlechtilé oceli a vysoce kvalitní keramická/pryžová mechanická ucpávka spolehlivě odolají i náročnému odvádění vody a zaručují dlouhou životnost. Díky praktickému, ergonomickému držadlu je toto kombinované čerpadlo 2 v 1 kdekoli rychle a snadno připraveno k použití. Přednosti
Kombinované čerpadlo 2 v 1 – čistá voda a odpadní voda jedním přístrojem Čistá voda: plošné sání až do 1 mm zbytkové hladiny vody Odpadní voda: až do velikosti částic 20 mm v hrubé odpadní vodě Spuštění čerpadla je možné již od výšky hladiny vody 10 mm Patentovaná regulaci úrovně odsávání pomocí jednoduchého otočení Plynule výškově nastavitelný plovákový spínač Vysoce kvalitní keramická / gumová mechanická ucpávka pro dlouhou životnost Ergonomická rukojeť s integrovaným závěsným okem Snadno přístupná hadicová přípojka na horní straně čerpadla Hadicová přípojka cca 47,8 mm (G 1 ½) vnější závit Univerzální adaptér pro hadice 25/32 mm a 33,3 mm (G 1) vnější závit Tělo z plastu odolného proti nárazu Spínač při přetížení Automatický režim pro požadovanou hladinu vody (plovákový spínač) ECO power: vyšší výkon čerpadla, nižší spotřeba energie

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825598780.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Čerpadla Einhell, Čerpadla pro jímky a odpady Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6.41 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, Čerpadla pro jímky a odpady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalové čerpadlo EINHELL GE-DP 5220 LL ECO
Právě si prohlížíte...

2850,- Kč