Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G

Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G
Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G
Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G
Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G
6 344 6 344 1602
6 344,- Kč

Původní cena: 6 344,- Kč


Hodnocení:


Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, Čerpadla pro jímky a odpady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G .

Detailní informace

Ponorné kalové čerpadlo EINHELL N-A GC-DP 1340 G je robustní, nesmírně výkonný a spolehlivý přístroj pro nejvyšší nároky a nejnáročnější úkoly, jako je vyprazdňování jezírek, studní, výkopů, zatopených sklepů a v mnoha dalších situacích. Technické údaje Při příkonu 1 300 wattů vyčerpá tento silák každou hodinu až 23 000 litrů znečištěné vody. Dlouhou životnost a téměř bezúdržbový provoz zajišťuje vysoce kvalitní dvojitá mechanická ucpávka. Horní a dolní části krytu i litinové kolo čerpadla jsou vyrobeny z masivní lité o...celi, kryt sání a kryt motoru jsou vyrobeny z nerezové ušlechtilé oceli. Plynule výškově nastavitelný plovákový spínač dovoluje možnost volby mezi nepřetržitým provozem a přednastavenou výškou hladiny pro zapnutí a vypnutí. Hadicová přípojka G2 je určena pro 2“ hadice (cca 50,8 mm). Praktické držadlo umožňuje pohodlnou přepravu kalového čerpadla. Součástí dodávky je 6 metrů dlouhé lano pro spuštění čerpadla do jezírka/studny. Přednosti
Rukojeť Plynule výškově nastavitelný plovákový spínač Dvojitá mechanická ucpávka pro dlouhou životnost Horní a dolní část těla z litiny, nasávací kryt a kryt motoru z ušlechtilé oceli Litinové kolo čerpadla Vč. 6m lana Hadicová přípojka pro cca 50,8 mm (2 ")

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825597882.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Čerpadla Einhell, Čerpadla pro jímky a odpady Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, Čerpadla pro jímky a odpady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1340 G
Právě si prohlížíte...

6344,- Kč