Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N

Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N
Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N
Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N
Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, Čerpadla pro jímky a odpady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N .

Detailní informace

Výkonné kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N je robustní, výkonný a spolehlivý přístroj, který je ideální pro odčerpávání jezírek, stavebních jam, zatopených sklepů a v mnoha dalších situacích. Technické údaje Při příkonu 1 000 W vyčerpá toto silné čerpadlo každou hodinu až 18 000 litrů znečištěné vody. Kryt vyrobený z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli zajišťuje dlouhou životnost. Vysoce kvalitní mechanický uzávěr čerpadla chrání výkonný motor a zajišťuje téměř bezúdržbový provoz. Plynule regulovatelný plovákový spínač nabízí možnost volby ...mezi nepřetržitým provozem a přednastavenou výškou hladiny pro zapnutí a vypnutí. Pro flexibilní možnosti připojení je čerpadlo GC-DP 1020 N vybaveno univerzální přípojkou. Pro snadnou přepravu je navíc vybaveno držadlem. Přednosti
Rukojeť Plynule výškově nastavitelný plovákový spínač Vysoce kvalitní mechanická ucpávka Kryt čerpadla z ušlechtilé oceli Univerzální přípojky pro 19 mm (3/4 “), 25 mm (1 “) Univerzální přípojky pro hadice 32 mm (1 ¼ “) a 38 mm (1 ½ “)
 

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825598681.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Čerpadla Einhell, Čerpadla pro jímky a odpady Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 7.83 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, Čerpadla pro jímky a odpady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalové čerpadlo EINHELL GC-DP 1020 N
Právě si prohlížíte...

2452,- Kč