Nabíjecí čelovka HM70R / 1600 lm Fenix®

Nabíjecí čelovka HM70R / 1600 lm Fenix®
2 699 2 699 2016
2 699,- Kč

Původní cena: 2 699,- Kč


Hodnocení:


Nabíjecí čelovka HM70R / 1600 lm Fenix® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, Čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Nabíjecí čelovka HM70R / 1600 lm Fenix® .

Detailní informace

Nabíjecí čelovka Fenix HM70R / 1600 lm je extrémně výkonná svítilna osazená několika světelnými zdroji. Díky robustní kovové konstrukci má vysokou odolnost, kterou oceníte v extrémních podmínkách. 
Více světelných zdrojů V čelovce najdete různé světelné zdroje, vhodné každou příležitost. Hlavní dálkový reflektor je osazen výkonnou LED Luminus SST-40 s dosvitem téměř dvě stě metrů. Druhý reflektor se značkovou LED Cree XP-G2 HE má teplejším odstín a velmi široký světelný kužel. Kromě nich disponuje čelovka červeným světl...em o výkonu 5 lumenů, které využijete pro signalizaci a nozové situace. 
Snadné nabíjení  Jako zdroj energie je použit jeden nabíjecí Li-ion akumulátor typu 21700, který je součástí balení. Jako alternativu lze zvolit i Li-ion akumulátor 18650, který však vyžaduje redukci ALF-18. Akumulátor se nabíjí přímo v čelovce pomocí konektoru USB-C. V případě potřeby lze dokoupit USB adaptér do elektrické sítě a USB adaptér pro nabíjení v automobilu.

Robustní konstrukce Čelovka má konstrukci z lehké hliníkové slitiny, která zaručuje vysokou odolnost proti nárazům a optimální chlazení výkonných LED diod. Je také plně vodotěsná dle standardu IP68 až do hloubky 2 metry. Elektronika s digitální regulací diisponuje ochranou proti přepólování a ochranou proti přehřátí.
Univerzální použití 
Fénix HM70R ocení všichni uživatelé, kteří ocení extrémní světelný výkon a dlouhou výdrž baterie. Je ideální pro horolezce, speleology, záchranáře, cyklisty, horské vůdce, nebo turisty, kteří si portpí na kvalitní vybavení se špičkovými komponenty. 
Benefity, o kterých musíte vědět:
univerzální čelová svítilna
vhodná i pro extrémní outdoorové aktiviity
vodotěsná dle standardu IP68
nárazuvzdorné tělo ze slitiny hliníku
tvrdý anodizovaný povrch 
extrémní světelný výkon
dálkový reflektor (bílé světlo)
široký reflektor (neutrální světlo)
červená signální LED
paměť na poslední režim (dálkový reflektor)
ochrana proti přepólování
elektronika s digitální regulací
ochrana proti přehřátí
tvrzená skleněná čočka
antireflexní povrch 
včetně Li-ion akumulátoru 21700
nabíjení pomocí konektoru USB-C

nastavitelný popruh na hlavu
náhradní O kroužek
snadné ovládání

Produkt je výrobek značky Fenix®.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Fenix®, Nářadí a nástroje Fenix®, Svítilny a čelovky Fenix®, Čelovky Fenix®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nabíjecí čelovka HM70R / 1600 lm Fenix® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, Čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fenix® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fenix® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nabíjecí čelovka HM70R / 1600 lm Fenix®
Právě si prohlížíte...

2699,- Kč