Čelovka Sprint 225 Black Diamond® - 20% sleva

-20%
Čelovka Sprint 225 Black Diamond®
1 040 1 299 470
1 040,- Kč

Původní cena: 1 299,- Kč


Hodnocení:


Čelovka Sprint 225 Black Diamond® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, Čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Čelovka Sprint 225 Black Diamond® .

Zlevněné zboží

Čím si vás čelovka Sprint 225 Black Diamond® okamžitě získá? Její největší předností není jen ultra lehké kompaktní tělo, ale dobře vyvážený dobíjecí světlomet. Pokud ještě nemáte po ruce parťáka, se kterým se nebudete bát ani ve tmě, pak jste ho právě našli!
Společně zvládnete i vyšší aktivitu
Čelovka Sprint 225 Black Diamond® je navržena tak, abyste společně zdolali i vyšší aktivitu a stále se cítili v pohodě. Nemusíte se bát s ní běhat dlouhé trasy a dát si pořádně do těla. Čelovka bude pevně držet na vaší hlavě, ...ale díky jejímu tenkému provedení ji prakticky neucítíte. Pohodlně se nosí a ještě dobře vypadá. Nezní vám to jako ideální kombinace?
Můžete i do deště
Bez ohledu na to, jestli se jen půjdete projít se psem, vydáte se do práce nebo zdoláte dobrodružství mezi stromy, deště se bát nemusíte. Čelovka Sprint 225 Black Diamond® se chlubí ochranou IPX4, díky které se nezalekne deště. I kdyby z nebe padaly trakaře, vy budete v pohodě. Oba!
 
Benefity, o kterých musíte vědět:
ultra tenkáskladnáodolná vůči vlhkostik dostání ve vícero barevných provedeníchdrží jako přišitá 

Produkt je výrobek značky Black Diamond® ,distribuovaný s EAN kódem 7936614488398.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Black Diamond®, Nářadí a nástroje Black Diamond®, Svítilny a čelovky Black Diamond®, Čelovky Black Diamond®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čelovka Sprint 225 Black Diamond® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, Čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Diamond® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Diamond® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čelovka Sprint 225 Black Diamond®
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1040,- Kč