Čelovka Onsight 375 Black Diamond® - 17% sleva

-17%
Čelovka Onsight 375 Black Diamond®
1 250 1 499 893
1 250,- Kč

Původní cena: 1 499,- Kč


Hodnocení:


Čelovka Onsight 375 Black Diamond® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, Čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Čelovka Onsight 375 Black Diamond® .

Zlevněné zboží

Čelovka Black Diamond Onsight 375 je svítilna určená pro aktivní lidi, kteří pro své koníčky potřebují vybavení, odolné vůči nepříznivým povětrnostním vlivům. Je ideální pro lezení, nebo pro pohyb v horách.
Navržena do extrémuČelovka Onsight byla vyvinuta po náročném nočním testování při lezení na vápencových monumentech v Mexiku. Je speciálním řešením pro lezce, kteří zůstávají ve stěně i po západu slunce. Společnost Black Diamond vyslyšela požadavky lezců po jednoduchosti a robustnosti a zapracovala je do všech aspektů tét...o svítilny. S nejvyšším stupněm vodotěsnosti IP67 je toto světlo plně vodotěsné a prachotěsné, takže mu nevadí ani když vás zastihne déšť. Kromě lezení čelovka nabízí samozřejmě skvělé parametry i všem ostatním turistům a cestovatelům. 
Světelné možnosti Na první pohled si všimnete dvojpaprskové konstrukce, která nabízí dva hlavní režimy osvětlení. Primární režim Climbing Mode byl navržen pro osvětlení chytů, nebo cesty přímo před vámi. Pomocí širokého kužele jasného světla o výkonu 300 lumenů umožňuje najít další skobu, nebo opěrný bod. Sekundární režim Route-Finder vydává silný, úzký paprsek o maximálním výkonu 375 lumenů, který je skvělý pro objevování vzdálenějších jistících bodů, nebo cesty.  
Snadné ovládáníDíky duální technologii PowerTap můžete snadno přepínat mezi režimy Climbing a Route-Finder pouze dotykem z pravé a levé strany předního krytu. Pomocí pružného pásku lze svítilnu přizpůsobit jakémukoliv uživateli, nebo umístit na helmu.
Variabilní napájeníČelovka Onsight je úžasně flexibilní a kompatibilní s technologií Dual-Fuel. Může být tedy napájena pomocí dobíjecí li-ion baterie BD 1800, nebo třemi standardními bateriemi AAA umístěnými v bateriovém boxu na temeni hlavy. 
Benefity o kterých musíte vědět:vhodná pro lezení a trekingsnadné ovládání dotykemvodotěsná dle standardu IP67dva světelné režimynastavitelný pásek na hlavuoddělené pouzdro na baterievariabilní napájenírobustní konstrukce 

Produkt je výrobek značky Black Diamond® ,distribuovaný s EAN kódem 7936614852540.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Black Diamond®, Nářadí a nástroje Black Diamond®, Svítilny a čelovky Black Diamond®, Čelovky Black Diamond®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čelovka Onsight 375 Black Diamond® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, Čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Diamond® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Diamond® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čelovka Onsight 375 Black Diamond®
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

1250,- Kč