Čelovka Flare Headlamp Black Diamond®

Čelovka Flare Headlamp Black Diamond®
649 649 465
649,- Kč

Původní cena: 649,- Kč


Hodnocení:


Čelovka Flare Headlamp Black Diamond® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, Čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Čelovka Flare Headlamp Black Diamond® .

Detailní informace

Hledáte čelovku, kterou v případě potřeby rychle strčíte do kapsy a až nastane ten správný okamžik, rychle ji zase vytáhnete? Čelovka Flare Headlamp Black Diamond® je totiž právě pro vás jako stvořená.
Vejde se všude
Čelovka Flare Headlamp Black Diamond® opravdu skladná. Její provedení je přizpůsobené, abyste ji mohli brát všude s sebou. Hravě ji schováte u kapsy, bundy nebo u kalhot. Vejde se všude.
Dokonale se vám přizpůsobí
Čelovka Flare Headlamp Black Diamond® se vám dokonale přizpůsobí. Je lehoučká, na hl...avě velmi pohodlná a díky speciálnímu knoflíku si ji během mrknutí oka nastavíte přesně podle vaší hlavy.
Společně i do vody
Pokud potřebuje k ruce čelovku, se kterou se nebudete muset bát skočit třeba i do vody, pak je čelovka Flare Headlamp Black Diamond® horkým kandidátem. Je voděodolná a společně můžete až metr pod vodu, kde není problém strávit až třicet minut beze strachu, že se čelovce něco stane.
Benefity, o kterých musíte vědět:
velmi lehkásnadno se přizpůsobívoděodolnáskladná

Produkt je výrobek značky Black Diamond® ,distribuovaný s EAN kódem 7936614853080.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Black Diamond®, Nářadí a nástroje Black Diamond®, Svítilny a čelovky Black Diamond®, Čelovky Black Diamond®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čelovka Flare Headlamp Black Diamond® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, Čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Diamond® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Diamond® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čelovka Flare Headlamp Black Diamond®
Právě si prohlížíte...

649,- Kč