Čelovka Astro 300 Black Diamond® - 6% sleva

-6%
Čelovka Astro 300 Black Diamond®
525 559 87
525,- Kč

Původní cena: 559,- Kč


Hodnocení:


Čelovka Astro 300 Black Diamond® z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, Čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Čelovka Astro 300 Black Diamond® .

Zlevněné zboží

V jednoduchosti je krása. Čelovka Astro 300 Black Diamond® je spolehlivá, má vysokou svítivost a vejde se i do kapsy. Hodí se na všechny outdoorové aktivity (hiking, lezení i stanování).
Ovládání jedním prstem Čelovku Astro 300 Black Diamond® zvládnete zapnout bez potíží. Jak ji jednou nasadíte, už ji nebduete muset sundavat. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní: stačí stisknout jediné tlačítko.
Jednoduché napájení Velkou výhodou je možnost akumulátorového nabíjení. Nemusíte s sebou nosit baterky, ale jednoduše si čelovku dobijet...e u kterékoliv zásuvky nebo z powerbanky. Pokud ale takovou možnost nemáte, použijte AAA baterie.
Volba jasu Čelovka Astro 300 Black Diamond® umožňuje zvolit si sílu jasu nebo přepnout na stroboskop. Zabudovaná paměť po opětovném zapnutí zvolí vámi uložený režim. Pokud ale nechcete být vidět vůbec, stačí čelovku zamknout zámkem, a ta se nezapne, ani když o ni zavadíte.
Benefity, o kterých musíte vědět:
napájení: 3 AAA baterie / dobíjecí akumulátor (není součástí balení)
voděodolnost IPX4
svítivost až 3000 lumenů
volba jasu a stroboskop
možnost uzamčení
nastavitelný obvod hlavy
nízká hmotnost a malá velikost

Produkt je výrobek značky Black Diamond®.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Black Diamond®, Nářadí a nástroje Black Diamond®, Svítilny a čelovky Black Diamond®, Čelovky Black Diamond®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čelovka Astro 300 Black Diamond® a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, Čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Diamond® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Diamond® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čelovka Astro 300 Black Diamond®
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

525,- Kč