Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

COMO AUDIO Musica Bílá

COMO AUDIO Musica Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


COMO AUDIO Musica Bílá z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, cd přehrávače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným COMO AUDIO Musica Bílá .

Detailní informace

Stejně jako většina lidí jste pravděpodobně strávili roky sbíráním hudby, která hovoří o vás a vašem životě.
Nyní s Musica můžete vdechnout nový život vaší sbírce CD disků a máte přístup k internetovým rozhlasovým stanicím, souborům digitální hudby a pěti různým streamovacím službám, a to vše jediným stisknutím tlačítka. Svou hudbu usly&sca...ron;íte prostřednictvím studiového, živého a čistého zvuku studiové kvality.
Stáhněte si bezplatnou aplikaci Como Control (funguje s iOS nebo Android) a konvertujte své inteligentní zařízení na bezdrátový ovladač s dotykovou obrazovkou pro váš hudební systém Como Audio. Získejte přístup ke všem funkcím včetně napájení, hlasitosti, ladění, předvoleb, zdrojů, ekvalizéru a přehrávání / pozastavení. Přepínejte loga internetových stanic a obrázky alb Spotify, prohlížejte metadata a (pokud máte více jednotek v celém domě) koordinujte zvukový výstup z několika místností. Můžete také nastavit čas, aktivovat časovač vypnutí a provést obnovení továrních nastavení, a to vše bez toho, abyste se dotkli ovládacích tlačítek zařízení.
Každá jednotka Como Audio je vybavena speciálním dálkovým ovládáním. Použijte ho ze své židle nebo z jakéhokoliv místa v místnosti na duplikaci mnoha funkcí předního panelu a přidání nových. Ovládejte napájení, hlasitost, ztlumení, informace o "přehrávaném" a dokonce upravte podsvícení, když se zařízení nepoužívá. Další nástroj pro zajištění úplné kontroly nad vaší hudbou.
Krása Wi-Fi znamená, že přehrávač Como Audio lze umístit do jakékoli místnosti svého domova: do mediální místnosti, jeden do ložnice, jeden do kuchyně, dokonce jednu přenosnou jednotku si můžete vzít k bazénu nebo na dvůr.
Poté pomocí bezplatné aplikace Como Control (iOS a Android) můžete všechny jednotky jednoduše propojit. V každé místnosti můžete hrát stejnou hudbu nebo různé melodie pro různé místnosti. Svou hudbu a její výstup máte zcela pod kontrolou. USB : Ano Napájení : Adaptér Balení obsahuje : Dálkový ovladač Kompatibilní s : iOS Barva : Bílá Linkový výstup (Line-Out) : Ano Sluchátkový výstup : Ano Výkon : 30 W Hmotnost : 6 kg Adaptér součástí : Ano Vestavěný reproduktor : Ano Bluetooth : Ano WiFi : Ano AUX IN : Ano Země původu : USA Provoz na baterie : Ano Rádio : FM Mikrofonní vstup : Ne Slot pro paměťovou kartu : Ne Kompatibilní s : Android LAN : Ne Basový reproduktor : 3" Výškový reproduktor : 0,75" Balení obsahuje : Baterie Barva podle výrobce : Bílá

Produkt je výrobek značky Como Audio ,distribuovaný s EAN kódem 0816702020457.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Como Audio, Zvuk Como Audio, Přehrávače a záznamníky zvuku Como Audio, CD přehrávače Como Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

GPO Discman

Velikost 148 mm / Gpo
2 199,- Kč
Detail

Discman Denver DM-24

Velikost 20 mm / Šedá / Denver
599,- Kč
Detail
1 889,- Kč
Detail
629,- Kč
Detail
1 469,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

COMO AUDIO Musica Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, cd přehrávače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Como Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Como Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

COMO AUDIO Musica Bílá
Právě si prohlížíte...

23690,- Kč