Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

COMO AUDIO Duetto High Gloss Black

COMO AUDIO Duetto High Gloss Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


COMO AUDIO Duetto High Gloss Black z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, cd přehrávače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným COMO AUDIO Duetto High Gloss Black .

Detailní informace

Veškerou svou oblíbenou hudbu máte nyní na dosah ruky. Díky hudebnímu systému Duetto od Como Audio je veškerá vaše oblíbená hudba připravena na přehrávání jediným stiskem tlačítka. Je ho velmi jednoduché programovat a používat - jedním tlačítkem spustíte přehrávání svého oblíbeného seznamu skladeb na Spotify, dalším prohrajete stanici int...ernetového rádia a dalším spuštění přehrávání hudebních souborů uložených ve vašem smartphonu. Nejlepší ze všeho je, že dvoukanálové reproduktory s polovodičovými basovými reproduktory pro nejlepší basy a výškovými reproduktory s měkkou kupolí pro vysoké tóny budou působit, jako byste poslouchali v hudební sále. Duetto je moderní hudební systém pro dnešní hudbu. Země původu : USA Balení obsahuje : Power Cord Výkon : 25 W Balení obsahuje : Čisticí hadřík Balení obsahuje : Manuál Balení obsahuje : AA baterie Kompatibilní s : iOS Barva : Černá WiFi : Ano USB : Ano Rádio : FM Balení obsahuje : Dálkový ovladač Linkový výstup (Line-Out) : Ano Sluchátkový výstup : Ano Hmotnost : 2,72 kg Bluetooth : Ano Design : Retro Rádio : Internetové rádio Provoz na baterie : Ano AUX IN : Ano Kompatibilní s : Android Balení obsahuje : Knob Extenders Barva podle výrobce : High Gloss Black

Produkt je výrobek značky Como Audio ,distribuovaný s EAN kódem 0816702020099.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Como Audio, Zvuk Como Audio, Přehrávače a záznamníky zvuku Como Audio, CD přehrávače Como Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

GPO Discman

Velikost 148 mm / Gpo
2 199,- Kč
Detail
3 289,- Kč
Detail
629,- Kč
Detail
10 890,- Kč
10 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

COMO AUDIO Duetto High Gloss Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, cd přehrávače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Como Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Como Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

COMO AUDIO Duetto High Gloss Black
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč