Lehčí než pírko - bylinný čaj Zase dobře BIO porcovaný 27g Sonnentor

Lehčí než pírko - bylinný čaj Zase dobře BIO porcovaný 27g Sonnentor
99 99 105
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Lehčí než pírko - bylinný čaj Zase dobře BIO porcovaný 27g Sonnentor z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, Čaje a bylinné směsi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Lehčí než pírko - bylinný čaj Zase dobře BIO porcovaný 27g Sonnentor .

Detailní informace

Díky vyvážené kombinaci kopřivy dvoudomé, květu černého bezu, citronové trávy, zeleného ovsa, maté, kontryhele, okvětních plátků růže, slunečnice a zázvoru je tato bylinná směs je velmi osvěžující a plná. Je ideálním doprovodem v čase půstu a očistných kůr. Citronová tráva a zázvor svojí lehce ostrou chutí příjemně osvěží.Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat.Složení: kopřiva bio, citronová tráva bio, černý bez květ bio, zelený oves bio, yerba maté bio, kontryhel bio, růže okvětí b...io, slunečnice okvětní plátky bio, zázvor kousky bio.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: Skladujte v suchu.Dodavatel: Sonnentor s.r.o.

Produkt je výrobek značky Sonnentor ,distribuovaný s EAN kódem 9004145027091.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Sonnentor, Nápoje Sonnentor, Čaje a bylinné směsi Sonnentor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lehčí než pírko - bylinný čaj Zase dobře BIO porcovaný 27g Sonnentor a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, Čaje a bylinné směsi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sonnentor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sonnentor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lehčí než pírko - bylinný čaj Zase dobře BIO porcovaný 27g Sonnentor
Právě si prohlížíte...

99,- Kč