Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g

GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g
GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g
GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g
GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, Čaje a bylinné směsi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Naše mléko a budete spokojení s dodaným GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g .

Detailní informace

BIO bylinný čaj pro ženy v každém věku. Jemnou svůdnou vůni čaji propůjčuje heřmánek a jestřabina, zatímco přírodní načervenalou barvu čaji dodává ibišek, šípek a brusinka. Čaj jistě oceníte nejen vy, ale i celá rodina. Čaj při pití působí lehkým dojmem a pro jeho vyvážené složení jej vřele doporučujeme pro běžné každodenní pití. BIO čaj pro ženy vás zajisté potěší ať už v kanceláři nebo doma. HLAVNÍ VÝHODY BYLINNÝCH SLOŽEK ČAJE: Jestřabina lékařská (Galega officinalis): Je bylinou vhodnou pro ženy každého věku. Na základě účinných látek z jest...řabiny byl vyvinut lék na cukrovku Metformin, který se dnes nejčastěji předepisuje u diabetu 2. typu. Jestřabina je bylinou jejíž účinky jsou popsány v evropském, britském i českém lékopisu. Heřmánek (Matricaria chamomilla): Přispívá k normálnímu trávení a má pozitivní vliv na metabolizaci/vstřebávání lipidů. Dále přispívá k normální funkci dýchacího systému a k udržení přirozené obranyschopnosti imunitního systému. Ibišek (Hibiscus sabdariffa): Je přírodním prostředkem k vylučování vody z organizmu, k zajištění normální činnosti cévní soustavy a funkce střevního traktu. Pomáhá a osvěžuje. Šípek (Rosa canina): Plody šípkové růže podporují činnost močového měchýře a ledvin a přispívají ke správnému vylučování. Jalbko plod (Marrubium vulgare): Obsahuje prospěšnou vlákninu a pektin. Přináší přírodní vitamin C a minerální látky nezbytné pro naše tělo (železo, měď, zinek, křemík, vápník, hořčík a draslík). Černý rybíz (Ribes nigrum): Přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů a normální činnosti oběhové soustavy. Brusinky (Vaccinium vitis-idaea): Ulevují při premenstruačních obtížích a během menopauzy. Podporují přirozenou obranyschopnost a odolnost organizmu, normální stav kostí a kloubů.   BIO čaj ovocno-bylinný Pro ženy BIO kvalita Vyrobeno v ČR Ekologické balení Čaj obsahuje pouze byliny a sušené plody - bez umělých přísad a konzervantů   Složení: jestřabina lékařská* nať (Galega officinalis), heřmánek pravý* květ (Matricaria chamomilla) 20 %, ibišek* květ (Hibiscus sabdariffa) 12 %, šípek* plod (Rosa canina), jablko* plod (Marrubium vulgare), černý rybíz* list (Ribes nigrum), brusinka* plod (Vaccinium vitis-idaea). Balení:30 nálevových sáčků (45 g) Příprava: lahodný šálek čaje připravíte přelitím 1 nálevového sáčku 150 ml vroucí vody, po 5-10 minutách je čaj vylouhovaný a teplota nápoje vhodná k pití – přejeme dobrou chuť! * z ekologického zemědělství    

Produkt je výrobek značky Goldim ,distribuovaný s EAN kódem 8594003324840.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Goldim, Nápoje Goldim, Čaje a bylinné směsi Goldim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.11 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, Čaje a bylinné směsi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GOLDIM BIO* čaj ovocno-bylinný Pro ženy 30 sáčků x 1,5 g
Právě si prohlížíte...

52,- Kč