Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Milý - 60% sleva

-60%
Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Milý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Milý z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Milý .

Zlevněné zboží

Vytvořte si skvělý relax a meditaci pomocí řady vonných kuželů Tekoucí kouř. Kužely jsou obzvlášť vhodné k odpočinku po náročném dni, tato škála aromatických kuželů Vám přinese skvělou pohodu a uvolnění.Ideální pro vytvoření pohodové atmosféry a voňavého osvěžení Vašeho domova, ale i jako krásná a efektní dekorace.
Stojany na Vonné Kužele "Tekoucí Dým" - byly speciálně navrženy pro Vonné Kužele "Tekoucí Dým". Hořící kužel vytváří kouř, který je těžší než vzduch. Kouř prochází otvory stojanu a tím vytváří efekt "tekoucího dýmu". Efekt přilá...ká pohled a místnost se zaplní příjemnou vůní kužele.toja.  Vytvořte si skvělý relax a meditaci pomocí řady vonných kuželů Tekoucí kouř. Kužely jsou obzvlášť vhodné k odpočinku po náročném dni, tato škála aromatických kuželů Vám přinese skvělou pohodu a uvolnění.
Použití: Vonný kužel Tekoucí kouř umístěte do stojanu. Potom kužel zapalte a nechte na krátkou chvíli rozhořet. Oheň pohybem ruky zhasněte a kužel nechte pouze doutnat.
Vlastnosti produktu:
Materiál: Keramika Barva: dle variant Velikost:  cm

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

139,- Kč
104,- Kč
Detail
358,- Kč
Detail
358,- Kč
Detail
319,- Kč
239,- Kč
Detail
149,- Kč
112,- Kč
Detail
259,- Kč
194,- Kč
Detail
199,- Kč
149,- Kč
Detail
358,- Kč
Detail
1 299,- Kč
974,- Kč
Detail
99,- Kč
74,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Milý a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Milý
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

120,- Kč