Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Leknín ve dlani, Krémově bílá

Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Leknín ve dlani, Krémově bílá
254 249 2001
254,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Leknín ve dlani, Krémově bílá z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Leknín ve dlani, Krémově bílá .

Detailní informace

Nechte se unést fascinujícím efektem a jedinečným designem difuzéru na vonné kužely Tekoucí dým. Kouř tohoto speciálního vonného kuželu sestupuje po stonku leknínu a hromadí se na dně difuzéru. Je to úžasná podívaná, váš domov bude nádherně vonět a stojan zajistí relaxační atmosféru. Originální design difuzéru zpestří interiér. 
Tento krásný stojan byl speciálně navržen pro vonné kužely "Tekoucí dým". Doutnající kužel vytváří tekoucí kouř, který je těžší než vzduch. Dým sestupuje po difuzéru ve vodopádovém efektu a hromadí se na dně. Jedin...ečný efekt přiláká oči a místnost zaplaví nádherná vůně. Tato podívaná a příjemné aroma vonného kuželu vytvoří relaxační atmosféru po náročném dni. Navíc vonné kužely prohlubují koncentraci během meditace a učení, eliminují stres, bolesti hlavy a můžou působit proti úzkosti.
Použití
Vonný kužel Tekoucí dým umístěte do stojánku špičkou nahoru, zapalte a sfoukněte. Kužel nechte doutnat, chvilku vydržte a pak už si jen užívejte krásný efekt. Pod stojan vždy používejte podložku.
Vlastnosti produktu
Materiál – porcelán/keramika
Barva – hnědá/černá
Rozměry – 10 cm

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

169,- Kč
139,- Kč
Detail
358,- Kč
Detail
358,- Kč
Detail

IT CROWD Srdcový zámek

Velikost univerzal / Bílá
358,- Kč
Detail
1 099,- Kč
901,- Kč
Detail

VÁZA,

Velikost 13,00/50,00
899,- Kč
737,- Kč
Detail
358,- Kč
Detail
1 499,- Kč
1 229,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Leknín ve dlani, Krémově bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Stojan na vonné kužely - Tekoucí dým - Leknín ve dlani, Krémově bílá
Právě si prohlížíte...

254,- Kč