Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest

Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest
Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest
Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest
Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, se slevou kupte přes Chci.cz.

ZootZískejte tento produkt se slevou z obchodu Zoot a budete spokojení s dodaným Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest .

Detailní informace

Dárková sada pokojového spreje se zimní vůní a papírovýchdekoračních stromečků. Krásný dárek pro všechny milovníkyaromaterapie.  Pokojový sprej Primavera Forest Walk je kompozice lesnívůně, která přináší do interiérů vůni přírody. Posiluje dýchání ačistí vzduch. Směsi značky Primavera jsou pečlivě sestaveny na základěpoznatků o působení éterických olejů na tělo, mysl a duši. Každásměs prochází dlouhodobým výzkumem celostního působení rostlinnýchvýtažků na fyzické i duševní zdraví. Jednotlivé kompozice reprezentujíunikátní ha...rmonii přírody. Dárkový set obsahuje: 1 x Pokojový sprejForest Walk 50 ml 2 x Dekorační stromečky z voštinového papíru(recyklovaný papír)   Klíčové vlastnosti: navodí pozitivní a kouzelnouvánoční atmosféru svěží vůně lesa posiluje dýchání a čistí vzduchpro pracovní a obytné prostory v dárkové krabičce 100 % přírodníprodukt Doporučené použití: Pokojový sprej nastříkejte do místnostipodle potřeby a vychutnejte si vůni. Pro pracovní a obytnéprostory. Papírový strom opatrně rozevřete složené stromečky apřiložte magnety k sobě. Složení: Alcohol * organic, water, giant fir *organic, vetiver * organic. Výrobce: PRIMAVERA LIFE GMBH, Německo. Německáspolečnost PRIMAVERA si vybrala za svůj symbol bohyni jara Primavera, protožejaro ztělesňuje svěží, rozkvétající zeleň, krásu barev a květin.Filozofií zakladatelů PRIMAVERA je předsevzetí vyrábět přírodníprodukty vysoké kvality zodpovědným a trvale udržitelným způsobems respektem k přírodním zdrojům Země. Pro PRIMAVERA je témaudržitelnosti zásadní a to jak zachování ekologické rovnováhy,zajištění spravedlivých pracovních podmínek tak zapojení se dosociálního projektů. Společnost PRIMAVERA má své sídlo na úpatí kopcův oblasti Tirolského ALLGAU. Naplánovali a vybudovali trvale udržitelnýostrov-dům PRIMAVERA jako radostné místo pro smysluplnou práci. Velkýdůraz kladou na téma energie a její smysluplné využití s cílemminimalizovat produkci oxidu uhličitého. Jako zdroj energie pro všechnazařízení využívají fotovoltaické zařízení na střešebudovy. Součástí exteriéru je i promýšlené vytváření zahrady, kdejiž zasadili více než 10 tisíc aromatických rostlin. PRIMAVERA aktivněpodporuje ekologické, Fair Trade projekty a férové obchodní vztahys partnery po celém světě, kteří se zabývají pěstováním rostlins ohledem na životní prostředí a trvalou udržitelnost. Integritavýrobního procesu šetrného k životnímu prostředí a poctivé obchodnípraktiky s dlouholetými partnery hrály od samého začátku PRIMAVERAústřední roli. Tím si kontrolují kvalitu surovin od pěstování pozpracování dle jimi nastavených přísných pravidel. I při výroběsplňují nejpřísnější standardy tak, aby produkty PRIMAVERA co nejvícečerpaly svou sílu z bohatství přírodních rostlin. PRIMAVERA spolupracujena mnoha projektech např. s Bhútánským královstvím, Peru, Nepálem,Kambodžou, Itálií, Sicílií i Francií.

Produkt je výrobek značky Primavera ,distribuovaný s EAN kódem 4086900444362.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Primavera, Bytové doplňky a dekorace Primavera.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ambia Home DIFUZÉR santalové dřevo,

Velikost /24 / Přírodní barvy / Ambia home
99,- Kč
74,- Kč
Detail

Leonardo DEKORAČNÍ TALÍŘ

Velikost 32,00/2,00/32,00 / Starorůžová / Leonardo
439,- Kč
329,- Kč
Detail
499,- Kč
374,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Primavera a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Primavera najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dárková sada pokojového spreje a papírových dekoračních stromečků Primavera Magical Forest
Právě si prohlížíte...

549,- Kč