Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CCM Hokejové brusle SuperTacks 9370 JR 33,5 - 9% sleva

-9%
CCM Hokejové brusle SuperTacks 9370 JR 33,5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CCM Hokejové brusle SuperTacks 9370 JR 33,5 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným CCM Hokejové brusle SuperTacks 9370 JR 33,5 .

Zlevněné zboží

Brankářské brusle kvalitní a pohodlné brusle jsou středním modelem z řady SUPER TACKS používané náročnými brankáři. Brusle jsou novinkou pro sezónu 2020/2021. Odolný vstřikovaný plast ochrání před nastřeleným pukem i osekáváním soupeřů.Z vnitřní strany pohodlný, z vnější strany dostatečně tuhý to je 7 mm tlustý jazyk. Brusle mají podšívku z pohodln&eac...ute;ho kartáčovaného mikrovlákna a je odolná proti oděru.Tuhá vstřikovaná podešev dobře přenáší vynaloženou energii směrem k noži. Pohodlná vložka kopíruje klenbu chodidla, což je u gólmanů extrémně důležité. Nové holdery usnadní výměnu nožů, při uzamčení v holderu skvěle drží. Nože jsou o 9 % delší, to přinese lepší odraz a stabilitu při odrazu. Brusle je tepelně tvarovatelná, proto si ji můžete přizpůsobit vlastnímu chodidlu přesně tak, aby vám dokonale padla.SKELET – použita VSTŘIKOVANÁ TECHNOLOGIE SE SYNTETICKÝM KOMPOZITEM: Odolná bota s potřebnou konstrukční tuhostí.INDEX TUHOSTI A VÝKONU - 135: Pevné jádro pro velmi dobrý bruslařský výkon.FILCOVÝ JAZYK S LISOVANOU OCHRANOU PROTI ZAŘEZÁVÁNÍ: Filc o tloušťce 7 mm se zpevňujícími vrstvami pro vylepšené pohodlí a ochranu.VÝPLŇ - ČESANÉ MIKROVLÁKNO: Pohodlná a vysoce odolná vůči oděru.PODEŠEV - KONKÁVNÍ VYZTUŽENÁ A VSTŘIKOVANÁ: Tuhá konstrukce napomáhá lepšímu přenosu energie.STÉLKA - CCM S FIT SYSTÉMEM: Poskytuje oporu a pohodlí.DRŽÁK - SPEEDBLADE XSG: Nový držák se systémem BladeLock pro rychlé uvolnění nože.NŮŽ - SR: XSG1 (+2MM): Vysoce výkonný nůž s mimořádnou životností ostří je o 9 % vyšší než naše předchozí generace. JR: CCM XSG1: Nerezový nůž Velikost EU : 33,5 Velikost US : 2 Nůž : CCM XSG1 Série : Super Tacks Země původu : Vietnam Věková skupina : Junior Úroveň dovedností : Pokročilý Velikost UK : 1 Vyměnitelný nůž : Ano Tepelně tvarovatelné : Ano Držák nože : Speedblade XSG Vybrat velikost : 33,5 Šířka : D

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 0191520032746.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Brusle Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 33,5
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CCM Hokejové brusle SuperTacks 9370 JR 33,5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CCM Hokejové brusle SuperTacks 9370 JR 33,5
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

6469,- Kč