Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Brankářské brusle CCM Eflex 6 SR, Senior, 10.0, 45.5, R - 10% sleva

-10%
Brankářské brusle CCM Eflex 6 SR, Senior, 10.0, 45.5, R

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Brankářské brusle CCM Eflex 6 SR, Senior, 10.0, 45.5, R z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Brankářské brusle CCM Eflex 6 SR, Senior, 10.0, 45.5, R .

Zlevněné zboží

Brankářské brusle CCM Eflex 6 SR jsou nejvyšším modelem z řady Eflex na novou sezónu. Brankářské brusle CCM Eflex 6 SR jsou nejvyšším modelem z řady Eflex na novou sezónu.
Popis : Asymetrická konstrukce ohybu poskytuje hluboký ohyb pro explozivní zákroky, které rozhodují zápasy. Jednodílná bota udržuje těsnost pro přímý přenos energie mezi jednotlivými zákroky. Nový profil nože STEP STEEL 10F27 podporuje pohyby s náklonem dopředu a udržuje vás bezpečně na ledě, zatímco paměťová pěna ADPT 2.0 se přizpůsobí vaší noze v jakékoli poloze. S je...dnodílnou botou je to vše o výkonu a padnutí, a vy se tak budete pohybovat od tyčky k tyčce s větší silou, takže vám neproklouzne ani myš. Lehké kompozitní materiály RFM se zesíleným, odlehčeným jádrem pro větší odolnost. Lehké, tuhé a tepelně tvarovatelné jádro přináší maximální bruslařský výkon. Tuhost 190. Vysoce účinný materiál Totaldri Pro s polygienem odvádějící vlhkost udržuje nohy v suchu a brusle lehké, s vynikající ochranou proti zápachu, opotřebení nebo odření. Zvýšená mobilita kotníku pro co nejrychlejší pohyby s co nejmenším omezením, díky  límci boty pro postoj s asymetrickým ohybem. Jazyk z paměťové pěny ADPT 2.0 se tvaruje a přizpůsobuje tvaru nohy, má vstřikovanou ochranu proti otlačení nohy pro neuvěřitelné pohodlí a bezpečnost a je navržen tak, aby optimalizoval ohyb nohy dopředu. Lehoučká středová podrážka z kompozitu slouží pro dokonalý přenos energie z boty na nůž. Tvarovaná ortolitová stélka CCM s dvojitou hustotou poskytuje ultralehkou, pohodlnou a vynikající oporu za použití recyklované EVA pěny. Pogumovaná zóna Icegrip vamping pro urychlení změny směru a zvýšení odolnosti boty. Držák nože Speedblade XSG. Jedná se o rychloupínák CCM se systémem BladeLock. Nůž Step Steel 10F27 Nejvyšší kvalita oceli se zvýšenou výškou, tloušťkou 3 mm a novým profilem 10F27, který usnadňuje náklon brankáře dopředu.  
Kotva tabulky velikostí
 

Produkt je výrobek značky Ccm ,distribuovaný s EAN kódem 191520634360.

Procházet zboží z kategorie Sport Ccm, Atletické sporty Ccm, Krasobruslení a hokej Ccm, Brusle Ccm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 45.5
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

CCM SG Next 23 16'' Hokejový holenní chránič

Velikost 16\'\' / Black Navy blue White / Ccm
1 980,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Brankářské brusle CCM Eflex 6 SR, Senior, 10.0, 45.5, R a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ccm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ccm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brankářské brusle CCM Eflex 6 SR, Senior, 10.0, 45.5, R
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

21996,- Kč