Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

608,- Kč
Detail

Brankářské Brusle Bauer GSX S21 INT, Intermediate, 6.0, 40.5, EE - 10% sleva

-10%
Brankářské Brusle Bauer GSX S21 INT, Intermediate, 6.0, 40.5, EE

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Brankářské Brusle Bauer GSX S21 INT, Intermediate, 6.0, 40.5, EE z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Brankářské Brusle Bauer GSX S21 INT, Intermediate, 6.0, 40.5, EE .

Zlevněné zboží

Brankářské Brusle Bauer GSX S21 INT - jsou základním modelem brankářských bruslí, které jsou určené především amatérským nebo hobby brankářům. Brankářské Brusle Bauer GSX S21 INT - jsou základním modelem brankářských bruslí, které jsou určené především amatérským nebo hobby brankářům.
Popis: Brusle mají pevný a zároveň pružný kompozitový materiál skeletu Fiber Composite a Stanceflex Technology a zajišťují skvělou stabilitu, jistotu a zároveň vysoký komfort při jakémkoli pohybu. Brusle Bauer GSX nabízí za atraktivní cenu nadprůměrnou míru ...komfortu a vynikajících vlastností. Nový ultra lehký a pevný vnější kompozitový materiál Fiber Composite a Stanceflex Technology zajišťují vysokou pevnost a odolnost Komfortní podšívka z česaného nylonu s protiskluzovou GRIP úpravou napomáhá jistějšímu usazení nohy v botě, rychle odvádí vlhkost a napomáhá udržovat nohu v suchu Asymetrická konstrukce kotníkové části s nižším profilem na vnitřní straně brusle Měkké pohodlné kotníkové výstelky ze speciálního pěnového materiálu s pamětí Memory Foam zajišťují komfortní prostředí a vysoké pohodlí Asymetrický široký filcový anatomický jazyk s ochranou proti otlakům tkaničkami Stélka z materiálu EVA s dodatečnou pěnovou výplní pro vyšší komfort Lehká podrážka z osvědčeného TPR Nová konstrukce špičky zajišťuje maximální ochranu i bez klasického ochranného brankářského skeletu Holder má větší výšku o 5 mm oproti klasickému brankářskému skeletu Bauer a dovoluje tak brankáři dřívější odraz do skluzu.  Nový vyměnitelný nůž Bauer LIGHTSPEED 1 VERTEXX EDGE+ Goalie runner (LS1G+), který je vyšší o 4 mm oproti předchozímu typu LS1G. Nový holder VERTEXX EDGE se systémem rychlé výměny nože, díky čemuž je brusle výrazně lehčí, umožňuje brankáři vyšší agilitu, a to vše bez jakékoli újmy na ochranných vlastnostech.

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 688698481877.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Brusle Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 40.5
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

608,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Brankářské Brusle Bauer GSX S21 INT, Intermediate, 6.0, 40.5, EE a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brankářské Brusle Bauer GSX S21 INT, Intermediate, 6.0, 40.5, EE
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

5129,- Kč