Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 890,- Kč
1 690,- Kč
Detail

Bauer Hokejové brusle Supreme Ultrasonic SR 46

Bauer Hokejové brusle Supreme Ultrasonic SR 46

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové brusle Supreme Ultrasonic SR 46 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové brusle Supreme Ultrasonic SR 46 .

Detailní informace

Ultrasonic Supreme jsou nabízeny s novým systémem Performance Fit. Jde o špičkové, výkonné brusle pro profesionální hráče, které jsou navrženy tak, aby maximalizovaly výkon a kontrolu. Kompozit 3D Carboned Curv kombinovaný s podrážkou unibody zpevňuje spodní část boty a poskytuje tak maximální přenos energie a větší rychlost. Speciální střih navíc nabízí zvýšené obepnutí pro optimální stabilitu a podporu chodidla, díky čemuž můžete lépe útočit na puk. Nože jsou zhotoveny ze špičkové, výkonné kombinace oceli a titanu, a jsou také vybaveny techno...logií Bauer's Power Profile, která pomáhá hráči udržovat rychlost a výkonnější krok. Reflex Tendon Guard, jazyk Reflex PRO a Flex Facing spolupracují na zlepšení rozsahu pohybu a zvýšení délky a úrovně síly každého kroku. Flexibilita bruslí je 90; díky čemuž jde o mimořádně stabilní model, který poskytuje hráči maximální jistotu.   Specifikace:
Vylepšení: TUUK LS Pulse TI Edge Runner, podrážka Unibody, asymetrická špička, jazyk Reflex Pro, chránič šlach Reflex, obklad Flex, vnitřní polstrování Aerofoil Pro Skelet: 3D Lasted Carbon Curv composite Materiál podšívky: Lock Fit Pro Polstrování kotníků: Aerofoil Pro Konstrukce jazyku: Reflex Pro W / Dual Injected Insert Chránič šlach: Reflex Stélka: Dynamic Flex Tepelně tvarovatelné: Svršek Anaform Integrovaná Unibody podrážka Věková skupina: Dospělý Země původu: Thajsko Tepelně tvarovatelné: Ano Držák nože: Tuuk Lightspeed Edge Vyměnitelný nůž: Ano Nůž: Tuuk LS Pulse TI Edge Runner + Power Profi Asymmetrica Série: Supreme Vybrat velikost: 46 Úroveň dovedností: Pokročilý Úroveň dovedností: Expert Velikost EU: 46 Velikost UK: 11 Velikost US: 11,5 : SR Šířka: FIT3

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698430509.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Brusle Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 46
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 190,- Kč
849,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové brusle Supreme Ultrasonic SR 46 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové brusle Supreme Ultrasonic SR 46
Právě si prohlížíte...

16690,- Kč