Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejové brusle S21 X-LS INT 38,5

Bauer Hokejové brusle S21 X-LS INT 38,5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové brusle S21 X-LS INT 38,5 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové brusle S21 X-LS INT 38,5 .

Detailní informace

Model jako dělaný pro absolutní začátečníky s bruslením. Brusle Bauer Vapor XLS (learn to skate) jsme navrhli tak, aby odpovídaly potřebám sportovce, který se chystá dělat první kroky na ledě. Výborně poslouží při výuce dětí na bruslích, ale začátky usnadní i nadšencům, kteří chtějí začít s hobby hokejem – jsou dostupné pro všechny věkové kategorie.
Tento model se vyzn...ačuje jednodílným polykarbonovým skeletem a příjemným vnitřkem brusle, v němž se o pohodlí zasluhuje výstelka z mikrovlákna. U dospěláckých velikostí očekávejte jednoduché šněrování. Na modelu XLS najdete nůž LS PRO II & STAINLESS STEEL, který je delší než u bruslí pro pokročilé bruslaře. Pomůže vám udržet stabilitu a budete díky němu rychleji dělat první pokroky.
: INT Věková skupina: Dospělý Věková skupina: Junior Země původu: Čína Tepelně tvarovatelné: Ne Držák nože: Lightspeed Pro II Vyměnitelný nůž: Ne Nůž: Nerezová ocel Sezóna: 2021 Série: X-LS Velikost EU: 38,5 Vybrat velikost: 38,5 Velikost UK: 5,5 Velikost US: 6 Úroveň dovedností: Začátečník Šířka: Standardní

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698475753.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Brusle Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 38,5
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 238,- Kč
Detail
608,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové brusle S21 X-LS INT 38,5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové brusle S21 X-LS INT 38,5
Právě si prohlížíte...

2090,- Kč