Bauer S21 X-LP INT 40,5 Hokejové brusle - 5% sleva

-5%
Bauer S21 X-LP INT 40,5 Hokejové brusle
2 561 2 687 1246
2 561,- Kč

Původní cena: 2 687,- Kč


Hodnocení:


Bauer S21 X-LP INT 40,5 Hokejové brusle z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer S21 X-LP INT 40,5 Hokejové brusle .

Zlevněné zboží

Dobře víme, jak důležité jsou pro hokejové a obecně bruslařské začátečníky kvalitní brusle. Proto jsme do rodiny Bauer zařadili i zbrusu nový model XLP (learn to play), který byl navržený speciálně na míru těm, kteří na ledě dělají první kroky, nebo se k tomu odhodlávají. Nezáleží, jestli jste malí, nebo velcí – brusle Bauer Vapor XLP máme pro všechny věkové kategorie. Může...te s nimi hrát hokej nebo jen pilovat techniku na veřejném bruslení.
Jako ryba ve vodě se v nich budou cítit hokejisté, pro něž je typická náhlá změna pohybu na ledě a maximální zrychlení během jediného okamžiku. V tomto ohledu se brusle Vapor liší od řady Supreme, kterou jsme naopak stvořili pro hráče s dlouhým skluzem a je tedy vhodnější k silovému stylu bruslení. U všech modelů Vapor se těšte na pevný chránič, asymetrický střih brusle, plastové šněrování nebo měkčí provedení spodní části brusle – právě ta se stará o lepší odraz. Brusle XLP jsou vyrobené z jednodílného polykarbonového skeletu, a přestože mají sloužit začátečníkům, působí moderním a profesionálním dojmem. Jako začátečník oceníte pohodlí bruslí, o které se stará komfortní polstrování a plstěná výstelka i jazyk. Model XLP zdobí nůž LS PRO II HOLDER & STAINLESS, který je delší a pomáhá tak začínajícím bruslařům lépe držet stabilitu.
Tepelně tvarovatelné : Ne Vyměnitelný nůž : Ne Držák nože : Lightspeed Pro II Vybrat velikost : 40,5 Velikost EU : 40,5 Velikost US : 7,5 Věková skupina : Dospělý Šířka : Standardní Nůž : Nerezová ocel Série : X-LP Země původu : Čína Velikost UK : 6,5 Věková skupina : Junior Úroveň dovedností : Začátečník

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698475890.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Brusle Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 40,5
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 238,- Kč
930,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer S21 X-LP INT 40,5 Hokejové brusle a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer S21 X-LP INT 40,5 Hokejové brusle
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

2561,- Kč