Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor X3.7 SR 45

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor X3.7 SR 45

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové brusle S21 Vapor X3.7 SR 45 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové brusle S21 Vapor X3.7 SR 45 .

Detailní informace

Na základě vnímání hodnoty zákazníkem, který hodnotí komfort a vzhled, jsme investovali do digitálního tisku, abychom zvýšil vizuální bohatost bruslí Vapor X 3.7. Model řadíme do nižší střední třídy. Ideální volba pro začínající hokejisty a amatérské hráče. Skelet z digitálního kompozitu poskytuje správnou porci podpory a flexibili...ty pro hráče, kteří si chtějí užít hru. Tyto brusle nejen vypadají skvěle, ale skvěle padnou na Vaši nohu. Vylepšili jsme výstelku, která je nyní z mikrovláken a tímto materiálem jsme potáhli i jazyk brusle, abychom vylepšili úroveň komfortu brusle. Díky konstrukci brusle a spolehlivému LS Edge Holder je model lehčí o 4 % než brusle konkurence na této cenové úrovni. Můžete si být jisti, že se jedná o skvělou volbu pro Vaši hru. Brusle lze tepelně tvarovat. : SR Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Tepelně tvarovatelné: Ano Držák nože: Tuuk Lightspeed Edge Vyměnitelný nůž: Ano Nůž: LS1 Sezóna: 2021 Série: Vapor Velikost EU: 45 Vybrat velikost: 45 Velikost UK: 10 Velikost US: 11 Úroveň dovedností: Pokročilý Šířka: EE

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698468199.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Brusle Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 45
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 238,- Kč
Detail
1 190,- Kč
849,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor X3.7 SR 45 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor X3.7 SR 45
Právě si prohlížíte...

8090,- Kč