Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X YTH 31,5

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X YTH 31,5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X YTH 31,5 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X YTH 31,5 .

Detailní informace

Model 3X Junior je úplně prvním svého druhu, byl totiž vytvořený speciálně pro děti ve věku okolo 10 let. Pokud pro dítě hledáte brusle, které mu pomohou s rozvojem bruslařských schopností, pak je model Vapor 3X Junior to pravé ořechové. Mají asymetrickou špičku boty. Do vínku dostaly měkčí kompozitový skelet a jsou o něco pružnější, což malým hokejistům a hokejistkám dává větš&i...acute; komfort při trénincích i zápasech. Aby se děti cítily maximálně pohodlně, má tento model v oblasti kotníku komfortní polstrování. Potěší také vodoodpudivá výstelka a nadstandardní nůž. Dětem pořízením těchto bruslí uděláte radost nejen díky jejich působivému designu, ale také proto, že jsou maximálně lehké. : YTH Věková skupina: Dítě Země původu: Čína Tepelně tvarovatelné: Ano Držák nože: Lightspeed Pro II Vyměnitelný nůž: Ne Nůž: Nerezová ocel Sezóna: 2021 Série: Vapor Velikost EU: 31,5 Vybrat velikost: 31,5 Velikost UK: Y 13 Velikost US: Y 13,5 Úroveň dovedností: Začátečník Úroveň dovedností: Pokročilý Šířka: D

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698468113.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Brusle Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 31,5
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

608,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X YTH 31,5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X YTH 31,5
Právě si prohlížíte...

4190,- Kč