Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 890,- Kč
1 690,- Kč
Detail

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X SR 48

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X SR 48

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X SR 48 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X SR 48 .

Detailní informace

Brusle Vapor 3X Intermediate se řadí k nejkvalitnějším bruslím pro hokej na poloprofesionální až profesionální úrovni. Model ocení především hokejisté, kteří mají rádi, když jim brusle poskytují výjimečnou podporu – o tu se stará skelet brusle z kompozitu FLEX. V porovnání s předchozím modelem Vapor X 2.9 si můžete všimnout i nižší hmotnosti bruslí při zachov&...aacute;ní nadstandardní podpory pro hráče. Špička boty má asymetrický tvar, ideálně propojuje nohu hráče s bruslí a minimalizuje negativní prostor kolem palce. Pomyslnou třešničkou na dortu pak je vyšší LS+ nůž, který pomáhá zejména při přešlapování. Nůž je navíc připravený na úpravu profilu. Tento model doporučujeme hokejistům, kteří nechtějí investovat do nejdražších modelů, ale přesto jim záleží na kvalitních bruslích. : SR Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Tepelně tvarovatelné: Ano Držák nože: Tuuk Lightspeed Edge Vyměnitelný nůž: Ano Nůž: LS+ Sezóna: 2021 Série: Vapor Velikost EU: 48 Vybrat velikost: 48 Velikost UK: 12,5 Velikost US: 13,5 Úroveň dovedností: Pokročilý Úroveň dovedností: Expert Šířka: FIT1

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698467697.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Brusle Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 48
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X SR 48 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X SR 48
Právě si prohlížíte...

11090,- Kč