Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 590,- Kč
1 390,- Kč
Detail
1 469,- Kč
1 190,- Kč
Detail

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X Pro SR 42

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X Pro SR 42

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X Pro SR 42 z kategorie sport, atletické sporty, krasobruslení a hokej, brusle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X Pro SR 42 .

Detailní informace

Brusle z modelové řady Vapor od Baueru jsou vlajkovou lodí. Snoubí v sobě nejmodernější materiály, působivý design s praktickým využitím a maximální kvalitu, kterou pocítíte už po prvním nazutí bruslí. Brusle Vapor jsou speciálně navržené pro hbité hráče s rychlou akcelerací. Jako ryba ve vodě se v nich budou cítit hokejisté, pro něž je typická náhlá změna pohybu na... ledě a maximální zrychlení během jediného okamžiku. V tomto ohledu se brusle Vapor liší od řady Supreme, kterou jsme naopak stvořili pro hráče s dlouhým skluzem a je tedy vhodnější k silovému stylu bruslení. U všech modelů Vapor se těšte na pevný chránič, asymetrický střih brusle, plastové šněrování nebo měkčí provedení spodní části brusle – právě ta se stará o lepší odraz. Rychlá akcelerace je u modelu 3X PRO samozřejmostí, ale pochlubit se může spoustou dalších předností. Například 3D tvarovaným kompozitovým skeletem, který dokonale kopíruje tvar nohy hráče a zajišťuje mu podporu při bruslení. Pro ještě lepší výkon jsme bruslím navrhli asymetrickou špičku, zajišťující lepší propojení nohy s bruslí. Asymetrická špička navíc minimalizuje negativní prostor v okolí palce. Pořiďte si Vapor 3X PRO a předveďte spoluhráčům, jak vypadají moderní brusle se vším všudy! : SR Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Tepelně tvarovatelné: Ano Držák nože: Tuuk Lightspeed Edge Vyměnitelný nůž: Ano Nůž: LS Pulse SS Sezóna: 2021 Série: Vapor Velikost EU: 42 Vybrat velikost: 42 Velikost UK: 7,5 Velikost US: 8,5 Úroveň dovedností: Expert Šířka: FIT3

Produkt je výrobek značky Bauer ,distribuovaný s EAN kódem 0688698467260.

Procházet zboží z kategorie Sport Bauer, Atletické sporty Bauer, Krasobruslení a hokej Bauer, Brusle Bauer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 42
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

608,- Kč
Detail
1 238,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X Pro SR 42 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, krasobruslení a hokej sleva, brusle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bauer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bauer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bauer Hokejové brusle S21 Vapor 3X Pro SR 42
Právě si prohlížíte...

17290,- Kč