Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo

Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo
Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo
Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo
Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo
3 270 2 890 202
3 270,- Kč

Původní cena: 2 890,- Kč


Hodnocení:


Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, brusky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo .

Detailní informace

Kvalitní výkonná bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo je praktickým nástrojem při práci v dílně, doma nebo v garáži. Výkonná a bezdrátová bruska, se kterou se snadno pracuje.  Napájení Úhlová bruska je součástí rodiny produktů Power X-Change, kde lze baterii použít ve všech zařízeních v systémové řadě. Baterie 2,5 Ah a výkonnější baterie řady poskytují optimální výsledky. Inovativní lithium-iontová technologie zajišťuje téměř nulové samovybíjení baterií, na praktickém ukazateli kapacity baterií je aktuální stav nabití kdykoli... k dispozici. Tyto baterie nejsou součástí dodávky. Baterie a rychlonabíječku lze zakoupit v našem E-shopu samostatně nebo například jako startovací sadu. Technické údaje Bezuhlíkový motor nabízí větší výkon a delší životnost. Funkce měkkého startu a pojistka proti přetížení umožňují bezpečnější používání. Komfortní práci mezitím zajišťuje tenký design s ergonomickým měkkým úchopem a přídavnou rukojetí. Oddělení motoru a převodovky zajišťuje plynulý provoz, zatímco rychle nastavitelný kryt kotouče umožňuje flexibilní práci. Pro flexibilitu lze přídavnou rukojeť namontovat ve dvou polohách. Robustní hliníkový kryt převodovky je navržen pro dlouhou životnost. Součástí dodávky je odpovídající kotouč (průměr kotouče 150 mm) a kryt kotouče. Přednosti
Člen rodiny Power X-Change Bezuhlíkový motor - vyšší výkon a delší provoz Funkce měkkého startu a pojistka proti přetížení pro bezpečnější používání Vypnutí přetížení pro dlouhou životnost Velmi plynulý provoz díky oddělení motoru od převodovky Kryt disku s možností rychlého nastavení pro flexibilní práci Robustný hliníkový kryt převodovky Tenký design s měkkým uchopením Ochranný kryt proti prachu chrání předmět před vniknutím prachu Přídavnou rukojeť lze flexibilně namontovat ve 2 polohách Doporučení pro optimální výsledky: baterie 2,5 Ah a vyšší Rozbrušovací kotouč je součástí dodávky

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825644494.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell, Brusky Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.81 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, brusky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Úhlová aku bruska EINHELL TE-AG 18/150 Li BL - Solo
Právě si prohlížíte...

3270,- Kč