Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard - 34% sleva

-34%
Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard
Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard
Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard
Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard z kategorie sport, atletické sporty, kopaná, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Hejduk sport a budete spokojení s dodaným Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard .

Zlevněné zboží

Vyrážečka Brian’s Alite SR – poloprofesionální a do detailů propracovaná vyrážečka a je určena pro nejnáročnější brankáře. Vyrážečka Brian’s Alite SR – poloprofesionální a do detailů propracovaná vyrážečka a je určena pro nejnáročnější brankáře.
Popis: Vyrážečka je dokonale vyvážená a velmi lehká a to díky konstrukci z pěny o vysoké hustotě. Použitá HD pěna má velmi nízkou hmotnost a je to nejpoužívanější vnitřní materiál. Rozloží sílu z nastřeleného puku, eliminuje možné vibrace a především je výborným ochranným prvkem. Pro ještě lepší a...bsorbci nárazu puku je do horní oblasti přidána vrstva speciální výstelky. Svrchním materiálem vyrážečky je syntetická kůže, která nepodléhá opotřebení. Vyrážečka má sníženou šířku a naopak rozšířený postranní chránič palce, rozměr je  zachován, ale podařilo znatelně snížit hmotnost. Ochrana prstů a palce, je z HD a LD pěny, širokým a pevným chráničem a  je dokonale krytý také palec. Mezi rukavici a chránič palce je přidán odnímatelný vzduchový polštářek pro ještě dokonalejší ochranu a komfort. Použitý materiál SBA  funguje jako grip - přilne, když se ruka zpotí, a vyrážečka tak při hře neklouže a pevně drží na ruce. Je navíc odolná proti předčasnému prodření, velmi komfortní a měkká, čímž eliminuje možné otlaky a především zaručuje vynikající sevření dlaně a bezproblémové uchopení hokejky. Okraje prstů rukavice jsou pro lepší odvětrání tvořeny prodyšnou tkaninou. Pro pohodlné nasazení vyrážečky je cuff rukavice dostatečně široký a vzhledem k velmi flexibilnímu provedení nepřekáží v pohybu . Samozřejmostí je nastavitelný pásek na zápěstí zaručující dokonalé uchycení vyrážečky na ruce a přizpůsobení dle individuálních potřeb. S Vyrážečka vyrobena profesionálně, s citem pro detail a z materiálů nejvyšší kvality. Detail: velmi lehká a pevná vnější materiál: syntetická kůže vnitřní materiál: HD pěna upravené rozměry jednotlivých částí speciální výstelka redukující náraz puku do detailů propracovaná ochrana prstů a palce rukavice z „SBA“ materiálu – funguje jako grip široký a flexibilní cuff nastavitelný pásek na suchý zip na zápěstí  
 

Produkt je výrobek značky Brian’s ,distribuovaný s EAN kódem 628661023666.

Procházet zboží z kategorie Sport Brian’s, Atletické sporty Brian’s, Kopaná Brian’s.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Hmotnost: 0,0000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, kopaná sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Brian’s a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Brian’s najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vyrážečka Brian’s Alite SR, bílá, Senior, Klasický gard
Právě si prohlížíte... - 34% sleva

5299,- Kč