Tmavě růžová lahev pro děti Mepal Campus Pink

Tmavě růžová lahev pro děti Mepal Campus Pink
319 319 257
319,- Kč

Původní cena: 319,- Kč


Hodnocení:


Tmavě růžová lahev pro děti Mepal Campus Pink z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, boxy a nosiče na oběd, se slevou kupte přes Chci.cz.

ZootZískejte tento produkt se slevou z obchodu Zoot a budete spokojení s dodaným Tmavě růžová lahev pro děti Mepal Campus Pink .

Detailní informace

Lehká lahev Mepal ve veselých pastelových barvách. Vyrobena ze zdravotněnezávadného plastu pro zdravý pitný režim nejen ve škole, na cestáchi při sportu. Pro děti snadné otvírání s vyskakovacím víčkem.Pohodlné pití i při sportovní aktivitě díky tvarovanému pítku. Láhevmá robustní poutko pro snadné přenášení. Produkty Mepal jsou vyrobeny zezdravotně nezávadného plastu bez BPA, který zabraňuje uvolňováníchuťově nežádoucích látek do jídla/tekutiny, je odolný vůčiagresivním látkám a chrání před vznikem zápachu, plísně. Klíčovévlastno...sti: vyrobena z lehkého, zdravotně nezávadného plastu bez BPAsnadné otvírání push-up víčkem robustní poutko na přenášení objem400 ml opakovaně použitelná šetří přírodu  výška 18,4 cm, průměr7cm, váha 144 g vyrobena v Holandsku Doporučené použití: Láhev otevřetejediným stisknutím tlačítka. Krátce stiskněte hubici a láhev s vodou seznovu zavře. Láhev lze mýt v myčce nádobí. Při ručním mytídoporučujeme použít jemný mycí prostředek. Při skladování lahevskladujte bez víčka, aby vyschla. Není vhodná do mrazničky ani mikrovlnky.Složení: Lahev a víčko: ABS (Acrylonitril butadieen styreen) – BPA free.Lahve Mepal šetří peníze i přírodu. Lahve Mepal jsou vhodné provícenásobné použití a recyklaci. Jed­norázové PETky zamořují našeživotní prostředí. Každý rok vstupuje do oceánů světa více než8 000 000 tun plastů, což ovlivňuje moře a mořský život uvnitř.A pokud to bude pokračovat, do roku 2050 bude v oceánu více plastů nežryb. Navíc PETky mohou za tepla uvolňovat do vody nebezpečné toxiny jako jenapř. Bisfenol-A /BPA. Kohoutková voda je zdravá, dostupná a dalekolevnější varianta než voda balená. Investice do lahve se rychle vrátí. Zadobu její životnosti ušetříte tisíce korun.   Výrobce: Mepal,Nizozemí. Holandská společnost Mepal vyrábí stylové a funkční nádobí,úložné produkty do kuchyně, lahve, termosky a jídelní boxy včetněspeciální řady pro děti. Produkty Mepal jsou praktické, mají širokévyužití, jak do domácnosti, na piknik, na zahradu, na cestování i dopráce. Společnost Mepal má dlouhou tradici ve vývoji a výrobě produktů.Krátce po svém založení v polovině 50. let začala společnost Mepalnavrhovat vlastní výrobky a v tom pokračuje dodnes. V průběhu let vyvinulMepal svůj vlastní osobitý styl, tzn. vše musí být funkční, praktické akrásné. Produkty Mepal jsou navrhovány designéry tak, aby usnadnilykaždodenní život. Stále vyvíjí nové produkty a mění design i barvypodle současných trendů. Produkty Mepal jsou vysoce kvalitní, nadčasovév pestré paletě barev pro každodenní radost. Většina produktů Mepal sevyrábí v Holandsku, přesně v Lochemu v Gelderlandu. Všechny materiálysplňují vysoké standardy, jsou zdravotně nezávadné a výroba i partneřijsou certifikováni ISO. I když jsou výrobky Mepal extra odolné, nabízíširokou řadu náhradních dílů, které prodlouží život produktu ašetří tak prostředí zbytečným plýtváním. Často podporují aspolupracují s chráněnými dílnami, protože chtějí i touto cestoupřispět k lepšímu světu.

Produkt je výrobek značky Mepal ,distribuovaný s EAN kódem 8711269946979.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mepal, Kuchyně a jídelny Mepal, Přeprava potravin a nápojů Mepal, Boxy a nosiče na oběd Mepal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Tmavě růžová
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

360,- Kč
Detail

BEEE Svačinový box

Velikost univerzal / Modrá
360,- Kč
Detail
360,- Kč
Detail
360,- Kč
Detail
360,- Kč
Detail
360,- Kč
Detail

Červený termohrnek Hydro Flask

červená / Nerezová ocel / Hydro flask
699,- Kč
Detail

Světle zelený svačinový box se sítkem Mepal Ellipse

Světle zelená / Polypropylen, nerezová ocel / Mepal
459,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tmavě růžová lahev pro děti Mepal Campus Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, boxy a nosiče na oběd sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mepal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mepal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tmavě růžová lahev pro děti Mepal Campus Pink
Právě si prohlížíte...

319,- Kč