Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers

Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers
Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers
Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers
Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers
319 319 1458
319,- Kč

Původní cena: 319,- Kč


Hodnocení:


Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, boxy a nosiče na oběd, se slevou kupte přes Chci.cz.

ZootZískejte tento produkt se slevou z obchodu Zoot a budete spokojení s dodaným Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers .

Detailní informace

Praktický svačinový box s přihrádkami a vidličkou se snadnýmotvíráním klipem i pro menší děti. Děti si zamilují veselý design. Doškoly, na cesty, na svačinu, ovoce i zeleninu. Produkty Mepal jsou vyrobenyze zdravotně nezávadného plastu bez BPA, který zabraňuje uvolňováníchuťově nežádoucích látek do jídla/tekutiny, je odolný vůčiagresivním látkám a chrání před vznikem zápachu, plísně. Klíčovévlastnosti: na svačinu, ovoce, zeleninu, sušenky praktické přihrádky avidlička snadné otvírání klipem vyrobena ze zdravotně nezávadného plast...ubez BPA opakovaně použitelný šetří přírodu  objem 750 ml rozměr178 × 132 × 61 mm váha 250 g vyrobeno v Holandsku Doporučenépoužití: Box lze mýt v myčce nádobí. Při ručním mytí doporučujemepoužít jemný mycí prostředek. Box není vhodný do mrazničky animikrovlnky. Složení: Termoplastický kopolymer (ABS). BPA free. Mepaljídelní boxy jsou vyrobeny z prvotřídního materiáluAkrylonitril-Butadien-Styren zkratka ABS. Je to amorfní termoplastickýprůmyslový kopolymer, který je odolný vůči mechanickému poškození. Jezdravotně nezávadný, lehký, odolný vůči kyselinám, hydroxidům,uhlovodíkům, olejům, tukům. Je schválený pro styk s potravinami aneuvolňuje nebezpečné ftaláty a Bisfenol (BPA). Výrobce: Mepal, Nizozemí.Holandská společnost Mepal vyrábí stylové a funkční nádobí, úložnéprodukty do kuchyně, lahve, termosky a jídelní boxy včetně speciálnířady pro děti. Produkty Mepal jsou praktické, mají široké využití, jakdo domácnosti, na piknik, na zahradu, na cestování i do práce. Společnost Mepal má dlouhou tradici ve vývoji a výrobě produktů. Krátcepo svém založení v polovině 50. let začala společnost Mepal navrhovatvlastní výrobky a v tom pokračuje dodnes. V průběhu let vyvinul Mepalsvůj vlastní osobitý styl, tzn. vše musí být funkční, praktické akrásné. Produkty Mepal jsou navrhovány designéry tak, aby usnadnilykaždodenní život. Stále vyvíjí nové produkty a mění design i barvypodle současných trendů. Produkty Mepal jsou vysoce kvalitní, nadčasovév pestré paletě barev pro každodenní radost. Většina produktů Mepal sevyrábí v Holandsku, přesně v Lochemu v Gelderlandu. Všechny materiálysplňují vysoké standardy, jsou zdravotně nezávadné a výroba i partneřijsou certifikováni ISO. I když jsou výrobky Mepal extra odolné, nabízíširokou řadu náhradních dílů, které prodlouží život produktu ašetří tak prostředí zbytečným plýtváním. Často podporují aspolupracují s chráněnými dílnami, protože chtějí i touto cestoupřispět k lepšímu světu.

Produkt je výrobek značky Mepal ,distribuovaný s EAN kódem 8720294012702.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mepal, Kuchyně a jídelny Mepal, Přeprava potravin a nápojů Mepal, Boxy a nosiče na oběd Mepal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

360,- Kč
Detail

Panda Svačinový box

Velikost univerzal / Modrá
360,- Kč
Detail
360,- Kč
Detail

Dharma Svačinový box

Velikost univerzal / Modrá
360,- Kč
Detail

Oranžový jídelní termobox Reisenthel Pocket (M)

Oranžová / Recyklované PET lahve / Reisenthel
599,- Kč
Detail

Černý jídelní box Mepal Bento Midi

černá / Polypropylen, TPE , ABS / Mepal
399,- Kč
Detail

Modrá mísa Mepal Cirqula 1250 ml

Modrá / Polypropylen, TPE / Mepal
379,- Kč
Detail

MEPAL Termoska Flip-up Campus 350 ml - Jednorožec

Velikost 260 ml - 350 ml / Pestrobarevná / Mepal
716,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, boxy a nosiče na oběd sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mepal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mepal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Modro-červený svačinový box pro děti Mepal Campus Avengers
Právě si prohlížíte...

319,- Kč