Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky - 20% sleva

-20%
Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky
Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky
Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky
Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky
599 750 494
599,- Kč

Původní cena: 750,- Kč


Hodnocení:


Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky z kategorie sport, atletické sporty, box a bojové sporty, ochranné pomůcky pro box a bojové sporty, boxerské rukavice a návleky, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky .

Zlevněné zboží

Rukavice určené pro tréninky na boxovacím pytli, široká manžeta, syntetická barvená kůže.. Trénikové boxerské rukavice Spartan Pytlovky mají tenčí ochrannou vrstvu pro maximální kontakt s pytlem. Nicméně díky kvalitním vycpávkám se nemusíte bát, rukavice Spartan nárazy skvěle pohltí a klouby zůstanou dobře chráněny. Povrch je vyroben ze syntetické barvené kůže a zaručuje perfektní vlastnosti.Technický popis:
určeny pouze na tréninky na boxovacím pytli povrch je ze syntetické barvené kůže zápěstní široká manžeta s gumou velikosti: L

Produkt je výrobek značky Spartan ,distribuovaný s EAN kódem 9001741011769.

Procházet zboží z kategorie Sport Spartan, Atletické sporty Spartan, Box a bojové sporty Spartan, Ochranné pomůcky pro box a bojové sporty Spartan, Boxerské rukavice a návleky Spartan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, box a bojové sporty sleva, ochranné pomůcky pro box a bojové sporty sleva, boxerské rukavice a návleky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Spartan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Spartan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tréninkové boxerské rukavice Spartan Pytlovky
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

599,- Kč