Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená

Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená
Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená
Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená
Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, zahradní architektura, boudy, garáže a přístřešky pro auta, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená .

Detailní informace

Garážový stan ochrání Vaše auto před větrem a špatným počasím. Má stabilní pozinkovanou ocelovou konstrukci a 100% nepromokavou plachtu z PE, která také chrání před UV zářením. Odolné zipy zajišťují pohodlné zavírání a otevírání vstupů a ventilační otvory v obou stěnách štítu umožňují vyhnout se problémům s vlhkostí díky lepší cirkulaci vzduchu a udržují optimální vnitřní klima.Stan má dva vchody umístěné na obou stranách, které jsou opatřeny silnými zipy. Hlavní vchod se systémem ROLL UP - tento jednoduchý systém otevírání a zavírání zajišťuje... komfort každodenního používání. Stan se upevňuje k zemi pomocí robustních kovových kolíků přes patky na nohou konstrukce. Patky lze přišroubovat i do pevného podkladu (beton, dlažba) pomocí šroubů (šrouby nejsou součástí balení).Střešní plachta se skládá z jedné části, což výrazně zvyšuje její těsnost a trvanlivost.
Barva:šedázelenáVolbu barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:pozinkovaná ocelová konstrukce100% polyethylen (PE) 260 g / m2Rozměry: šířka: 3,3 mdélka: 4,7 mvýška: 2,45 m vstup (š x v): 290 x 195 cm Dodáváno v demontu.,Garážový stan ochrání Vaše auto před větrem a špatným počasím. Má stabilní pozinkovanou ocelovou konstrukci a 100% nepromokavou plachtu z PE, která také chrání před UV zářením. Odolné zipy zajišťují pohodlné zavírání a otevírání vstupů a ventilační otvory v obou stěnách štítu umožňují vyhnout se problémům s vlhkostí díky lepší cirkulaci vzduchu a udržují optimální vnitřní klima.Stan má dva vchody umístěné na obou stranách, které jsou opatřeny silnými zipy. Hlavní vchod se systémem ROLL UP - tento jednoduchý systém otevírání a zavírání zajišťuje komfort každodenního používání. Stan se upevňuje k zemi pomocí robustních kovových kolíků přes patky na nohou konstrukce. Patky lze přišroubovat i do pevného podkladu (beton, dlažba) pomocí šroubů (šrouby nejsou součástí balení).Střešní plachta se skládá z jedné části, což výrazně zvyšuje její těsnost a trvanlivost.
Barva:šedázelenáVolbu barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:pozinkovaná ocelová konstrukce100% polyethylen (PE) 260 g / m2Rozměry: šířka: 3,3 mdélka: 4,7 mvýška: 2,45 m vstup (š x v): 290 x 195 cm Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Rs.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rs, Trávníky a zahrady Rs, Bydlení na zahradě Rs, Zahradní architektura Rs, Boudy, garáže a přístřešky pro auta Rs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 55.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, zahradní architektura sleva, boudy, garáže a přístřešky pro auta sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená,Garážový stan 3,3x4,7m EKONOMY Zelená
Právě si prohlížíte...

12092,- Kč