OK BABY Přilba dětská No Shock - modrá

OK BABY Přilba dětská No Shock  - modrá
OK BABY Přilba dětská No Shock  - modrá
OK BABY Přilba dětská No Shock  - modrá
OK BABY Přilba dětská No Shock  - modrá
979 979 864
979,- Kč

Původní cena: 979,- Kč


Hodnocení:


OK BABY Přilba dětská No Shock - modrá z kategorie děti a kojenci, potřeby pro bezpečnost dětí, bezpečnostní zábrany, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným OK BABY Přilba dětská No Shock - modrá .

Detailní informace

Bezpečnostní přilba pro malé děti. Kryje fontanely na lebce a všechny choulostivé oblasti na lebce. Chrání mozek před nárazy a údery. Charakteristika: Pro děti od 8 do 20 měsíců, velikost hlavy 44–52. Pohlcování nárazů zajištěno výplní ze síťovaných pěnových hmot – polyolefinů s mikroperforací. Schopnost přizpůsobit se tvaru hlavy kteréhokoli dítěte. Suchý zip z mikroplastu, šetrný vůči pokožce. Pokud je štítek obrácený vzhůru, zvyšuje se dvojnásobně původní úroveň ochrany nosné přepážky. Nastavovací popruh má bezp...ečnostní uchycení do cca 10 kg, aby se zabránilo náhodnému uškrcení. Vnější plášť je vyroben ze 100% polyesterové tkaniny odolné vůči oděru. Vnitřní podšívka ve speciální měkké tkanině je ošetřena metodou Sanitized, aby se zabránilo tvorbě plísní a bakterií.

Produkt je výrobek značky Ok Baby ,distribuovaný s EAN kódem 8008577029297.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Ok Baby, Potřeby pro bezpečnost dětí Ok Baby, Bezpečnostní zábrany Ok Baby.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

OK BABY Přilba dětská No Shock - modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, potřeby pro bezpečnost dětí sleva, bezpečnostní zábrany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ok Baby a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ok Baby najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OK BABY Přilba dětská No Shock - modrá
Právě si prohlížíte...

979,- Kč