MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná

MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná
MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná
MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná
MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná
2 199 2 199 1869
2 199,- Kč

Původní cena: 2 199,- Kč


Hodnocení:


MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná z kategorie děti a kojenci, potřeby pro bezpečnost dětí, bezpečnostní zábrany, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná .

Detailní informace

Dětská zábrana Munchkin zaručí ve vašem domově bezpečný pohyb dětí. Díky zábranám Munchkin se vaše dítko nedostane tam, kam nemá. Díky jednoduché montáži lze připevnit ke zdi bez nutnosti vrtání a dalších úprav. Vlastnosti: Bezpečnostní zábrana se snadným otvíráním a zavíráním pouze pomocí jedné ruky. Indikátor tlaku zajistí správnou montáž zábrany. Pevný rámn zábrany umožňuje ve čtyřech bodech pevně tlakem připevnit zábranu ke stěně. Rychlá instalace – nezabere více jak pár minut. Vhodné k použití bezpečnosti dětí mlad...ších než 24 měsíců. Úprava šírky podle prostoru 73 cm –79 cm. Pomocí samostatných nástavců (nejsou součástí dodávky) ji lze rozšířit až na 114 cm.

Produkt je výrobek značky Munchkin ,distribuovaný s EAN kódem 5019090120784.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Munchkin, Potřeby pro bezpečnost dětí Munchkin, Bezpečnostní zábrany Munchkin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, potřeby pro bezpečnost dětí sleva, bezpečnostní zábrany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Munchkin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Munchkin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MUNCHKIN Zábrana dětská Easy Loc stříbrná
Právě si prohlížíte...

2199,- Kč