Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BABYDAN Zábrana Premier 73-80 cm černá - nová

BABYDAN Zábrana Premier 73-80 cm černá - nová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BABYDAN Zábrana Premier 73-80 cm černá - nová z kategorie děti a kojenci, potřeby pro bezpečnost dětí, bezpečnostní zábrany, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYDAN Zábrana Premier 73-80 cm černá - nová .

Detailní informace

BabyDan Premier Pressure Gate je jedinečná bezpečnostní brána, která může být díky svému chytrému systému tlakové technologie namontována bez nutnosti vrtání do zdi. Vlastnosti: tlakové uložení součástí Premier Gate je patentovaný indikátorový systém, který ukazuje, kdy brána dosáhla správného tlaku Premier Gate má tenkou úchytku a lze ji otevřít jednou rukou v obou směrech dodáván s vlastní montážní sadou a nevyžaduje žádné nástroje pro instalaci vejde se do otvoru 73,5 cm – 79,6 cm, lze ji však rozšířit až na maximum 119,3 cm s rozšířením dos...tupným od výrobce trojité zamykání BabyDan vyrábí v Lasby v Dánsku od roku 1967 a je největším světovým výrobcem dětských výrobků pro domácnost. Dodáváno ve smontovaném stavu.

Produkt je výrobek značky Babydan ,distribuovaný s EAN kódem 5705548040703.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babydan, Potřeby pro bezpečnost dětí Babydan, Bezpečnostní zábrany Babydan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYDAN Zábrana Premier 73-80 cm černá - nová a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, potřeby pro bezpečnost dětí sleva, bezpečnostní zábrany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babydan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babydan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYDAN Zábrana Premier 73-80 cm černá - nová
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč