Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem

TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem
TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem
TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem
TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem z kategorie dům a zahrada, zabezpečení firem a domácností, bezpečnostní kamery a záznamníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Blueroad a budete spokojení s dodaným TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem .

Detailní informace

TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem Venkovní chytrá kamera s možným napojením na solární panel bude důmyslně monitorovat okolí, které si zvolíte. Kamera je ovládána bezkontaktně, tedy není problém si prohlédnout návštěvu, pokud si umístíte produkt před dveře. Chytrá kamera zabírá prostor pod širokým úhlem a když se setmí, tak jasně vidíte skrz HD infračervený noční režim. Kameru lze také natáčet pomocí mobilní aplikace Tuya Smart nebo Smart Life. Lze rovněž pomocí mobilu mluvit skrz chytrou kameru (oboustranné audio) ...a díky detekci pohybu až do 30 metrů je možné nastavit hlídání určitého prostoru.  Obraz, který můžete sledovat na mobilu, je zřetelně viditelný až do vzdálenosti 20 metrů. Je to dáno především díky objektivu 1080P. Co se týče spotřeby, tak se jedná o produkt s co možná nejmenší spotřebou. Kamera vydrží na baterii až 6 měsíců. To dělá z chytré kamery ekologicky přívětivý nákup navíc s možností příjmu energie ze solárního panelu.  Tento produkt je možné použít v jakémkoliv počasí a i interně. Díky skvělému designu se hodí nejen na venkovní použití, ale i do obýváků, kuchyně, ložnice či chodby. Klíčové vlastnosti:
Připojení: WiFi Aplikace Tuya Smart nebo Smart Life Rozlišení 1080p Infračervené noční vidění Detekce pohybu (odezva ve formě notifikace) Širokoúhlý záběr  Obousměrné audio Podpora Android a iOS SD karta až 128 Gb
Technické parametry:
Rozlišení: 1920x1080 Baterie: 26000 mAh Voděodolnost: IP66 Solární napájení: 5V / 7W Ovládání natočení kamery horizontálně 0°-345° a vertikálně 0°-90° Rozměry: 17 x 12 x 9 cm Noční vidění: 12 metrů Hmotnost: 650g Možnost hlasové komunikace přes zařízení: Ano Barva: bílá a černá

Produkt je výrobek značky Top.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Top, Zabezpečení firem a domácností Top, Bezpečnostní kamery a záznamníky Top.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, zabezpečení firem a domácností sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Top a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Top najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TOP Venkovní chytrá IP/WiFi kamera A5 se solárním panelem
Právě si prohlížíte...

2699,- Kč