Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Steinbach UV dezinfekční systém

Steinbach UV dezinfekční systém
Steinbach UV dezinfekční systém
Steinbach UV dezinfekční systém
Steinbach UV dezinfekční systém

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Steinbach UV dezinfekční systém z kategorie dům a zahrada, bazény a lázně, bazény a lázně – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Steinbach UV dezinfekční systém .

Detailní informace

Steinbach UV dezinfekční systém Tento systém je doporučen v případě nutné dezinfekce a v odstranění řas a bakterií v bazénu. UV Lampa pracuje o výkonu 18 Watt, zapojovací kabel (230 V) má délku 6 metrů. U filtračních systémů řady Steinbach Comfort 75/50 a Eco 30 není k instalaci nutné žádné příslušenství, protože systém s integrovaným upevněním lze přímo našroubovat. U jiných typů lze UV ​​dezinfekční systém připojit nebo nainstalovat pomocí kontejner Speedpart. Snižuje spotřebu chemikálií Přátelský k životním...u prostředí Systém pískové filtrace Speed ​​Clean Comfort má připojení Jednoduše zašroubujte do integrovaného upevnění Nevyžadují se žádné další instalace Lze použít pro téměř všechny filtrační systémy Všestranné použití s ​​kontejnerem Speedpart Parametry 30 x 5 x 5 cm 18 W/230 V UV lampa Redukce řas a bakterií u bazénů a jezírek  Materiál: Plast+kov Hmotnost balení cca 0,5 kg Obsah balení Steinbach UV dezinfekční systém

Produkt je výrobek značky Steinbach ,distribuovaný s EAN kódem 9008748405119.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Steinbach, Bazény a lázně Steinbach, Bazény a lázně – příslušenství Steinbach.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Steinbach UV dezinfekční systém a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bazény a lázně sleva, bazény a lázně – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinbach a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinbach najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Steinbach UV dezinfekční systém
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč